MARJANOVIĆ: Na delu možemo videti svo licemerje Đilasove i Tepićkine elite

Autor:

Vesti

17.12.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke reagovao je na pretnje Gorana Markovića upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

MARJANOVIĆ: Na delu možemo videti svo licemerje Đilasove i Tepićkine elite

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Zalagati se za demokratiju i građanske vrednosti, a istovremeno prizivati rumunski scenario i priželjkivati streljanje predsednika Aleksandra Vučića najbolje pokazuju svo licemerje Đilasove i Tepićkine elite. 

Dok se većinska i pristojna Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem bori za nove fabrike, puteve, pruge i bolnice, frustrirani pripadnici Đilasove elite žele da nas vrate u davno prevaziđene koncepte političkih obračuna u kojima se politički neistomišljenici fizički uklanjaju i streljaju a na vlast dolazi bez izbora i podrške naroda. 

Građani Srbije sada jasno mogu da naprave razliku između mržnje, političke  bezidejnosti i zaokupljenosti sopstvenim interesima koju personifikuje Đilasova i Tepićkina elita i između politike rada i rezultata predsednika Vučića - istakao je Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading