ĐILAS JE DESTRUKTIVAN, JEREMIĆ BEZLIČAN: Oštre reči Dačićeve uzdanice - ANA GROZDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

17.12.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada nada Socijalističke partije Srbije (SPS) Ana Grozdanović, koja je nedavno našla na udaru hejtera zbog lapusa tokom jednog javnog nastupa, u mini-intervjuu za Republiku otkrila je šta misli o gorućim pitanjima u Srbiji.

ĐILAS JE DESTRUKTIVAN, JEREMIĆ BEZLIČAN: Oštre reči Dačićeve uzdanice - ANA GROZDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! (VIDEO)

Foto: Republika

Ana Grozdanović SPS

Kada je reč o predstojećim izborima, koji su zakazani za 3. april naredne godine, Grozdanovićeva kaže da podržava ideju predsednika SPS Ivice Dačića da ta partija nastupi na jedinstvenoj listi sa Srpskom naprednom strankom.

- Mislim da je to najlogičnije rešenje jer naša saradnja traje devet godina. Mi smo se pokazali kao odličan koalicioni partner koji naprednjake nikada nije uslovljavao procentima u vlasti. Kao državotvorna stranka tu smo da učestvujemo u daljem razvoju Srbije - kaže Grozdanovićeva.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Aleksandar Vučić i Ivica Dačić

Na pitanje da, ukoliko SPS ipak bude izlazio samostalno na parlamentarne izbore, prognozira rezultat koji će osvojiti, uzdanica SPS kaže da ta partija ima stabilno biračko telo.

- Zaista se ne brinem za budućnost SPS jer imamo stabilno biračko telo koje se kreće od 10 do 12 odsto - navodi naša sagovornica.

Šta Grozdanovićeva misli o šansama opozicije, stalnim napadima hejtera na nju, populacionoj politici i drugim temama, kao i kako je jednom rečju opisala političare iz zemlje i regiona, pogledajte u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading