NE ZANIMA ME KO ĆE OD POLITIČKIH PROTIVNIKA DA IZAĐE NA ULICU! PREDSEDNIK VUČIĆ O PROTESTIMA: Sve što su tražili ispunili smo jer smo SLUŠALI NAROD!

Autor:

Vesti

11.12.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Nišu sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem sastavu, prisustvovao prikazu rada diviziona Samohodnih top haubica, a potom se obratio građanima.

NE ZANIMA ME KO ĆE OD POLITIČKIH PROTIVNIKA DA IZAĐE NA ULICU! PREDSEDNIK VUČIĆ O PROTESTIMA: Sve što su tražili ispunili smo jer smo SLUŠALI NAROD!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Jedno od pitanja odnosilo se na današnje najavljene proteste.

- Nije važno koliko će broj ljudi da bude i nisam ni zainteresovan da govorim o tome. Sve što su tražili ispunili smo jer smo slušali narod. Niti me sada interesuje ko će od političkih protivnika da izađe na ulicu, ne želim da komentarišem. Ne interesuje me da bilo šta kažem, 3. aprila će narod da odluči. Narod je video da brinemo, da znamo o čemu je reč, a što se političkih protesta tiče to je sad njihova borba - istakao je predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanja

11.12.2021 13:04

Predsednik je uz svoj narod, I iskljucivo radi u interesu naroda, I to je dokazao mnogo puta

Nevena

11.12.2021 13:15

Вучић је још једном показао да му је народ и интерес народа на првом месту, то може само велики патриота!