PREDSEDNIK VUČIĆ O PROTESTIMA: Blokada puteva nanosi veliku štetu našoj zemlji

Autor:

Vesti

08.12.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o protestima rekao je da blokiranje puteva donosi veliku štetu našoj zemlji.

PREDSEDNIK VUČIĆ O PROTESTIMA: Blokada puteva nanosi veliku štetu našoj zemlji

Foto: printscreen/TV Pink

- Veliku štetu našoj zemlji donosi zauzimanje puteva. Ja sam ponosan na našu zemlju koja nije upotrebljavala vodene topove, što smo i zauzimanje auto-puteva propratili tišinom i nereagovanjem, iako je to protivno zakonu, i nismo gledali slike kako se postupa prema demonstrantima u mnogo demokratskijim država sveta - rekao je Vučić i dodao: 

- Ovo nije zbog našeg straha, ovo je izlazak u susret građanima koji se se uplašili da neko nešto radi protiv njihovih interesa. Nema potrebe za strah, jer sve ovo što smo uradili, uradili smo za njih. Voleo bih da ljudi u Vladi Srbije koji su umorni ne moraju da budu ministri, a da ovo malo vremena koliko im je ostalo do kraja mandata slušaju ljude koji ih okružuju, a ne sebe - naveo je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading