VUČIĆ SE VANREDNO OBRAĆA NACIJI: Predsednik sutra tačno u 18 sati saopštava odluke o Rio Tintu i Zakonu o eksproprijaciji

Autor: Republika

Vesti

07.12.2021

21:46

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će u vanrednom obraćanju objaviti konačno rešenje za izmenu Zakona o eksproprijaciji.

VUČIĆ SE VANREDNO OBRAĆA NACIJI: Predsednik sutra tačno u 18 sati saopštava odluke o Rio Tintu i Zakonu o eksproprijaciji

ST/D. Kadić

Podsećamo, Vučić je danas najavio da će sutra biti saopštena odluka o spornom zakonu i Rio Tintu.

- Sutra ću vas obavestiti i posebno govoriti o toj temi. Pripremamo ceo paket i analiziramo i sve zahteve i našli smo rešenje oko Zakona o ekspropiojaciji koje vam danas neću saopštiti. Spremam dodatne provevere, još jednom da ne bismo učinili nešto protivustavno - rekao je Vučić na pitanje novinara da li će potpisati izmene Zakona o eksproprijaciji usvojene u skupštini i šta će se menjati, ako se bude nešto dodatno menjalo.

Vučić je rekao da će se sutra znati više o tome.

- Izlazimo sutra sa tim ako danas dobijemo potvrdu od više nadležnih institucija koje su suštinski nadležne, kao i pravnih eksperata, i onda ćemo izaći u javnost sa tim - dodao je predsednik.

Komentari (5)

Loading
zozon

07.12.2021 22:35

Nikad neće podleći uticaju ulice, ali leže na rudu. Karakter, nema šta!

Lepa Sojic

07.12.2021 23:31

Naravno da ce covek da nadje resenje.Skup velikih ekologa koji za sobom ostavlja smece,ma hajte molim vas.Zna se koja je pozadina svega,ali vecina naroda je uz njega.Podrska Vucicu.

Nikolasss

08.12.2021 10:08

Verujemo u pravu i ispravu odluku.Konačno da se reši taj problem.

Šilja

08.12.2021 10:24

Za svaki problem postoji rešenje ako se pristupi na pravi i racionalan način.