PALE SU SVE MASKE! Na protestima i rodbina visokopozicioniranih funkcionera MUP: TAST DON RISTIĆA BLOKIRA BEOGRAD! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

06.12.2021

11:28

U protestima kojima opozicija teroriše građane Srbije, a koji se organizuju pod firmom lažne brige za ekologiju, učestvuje i rodbina visokorangiranih policajaca, saznaje Republika.

PALE SU SVE MASKE! Na protestima i rodbina visokopozicioniranih funkcionera MUP: TAST DON RISTIĆA BLOKIRA BEOGRAD! (VIDEO)

printscreen

Prema našim saznanjima, jedan od učesnika takozvanih ekoprotesta je i Dragiša Vukašinović, tast koordinatora SAJ Ivana Ristića.

Da sve bude gore, on je ponosno pozirao i dao izjavu za tajkunsku televiziju N1.

- Ja sam oduševljen ovim što vidim, a preko telefona sam informisan da je blokada i na Gazeli i kod Studentskog grada. Jedin rezervu koju imam je da se sve ovo ne pretvori u običan performans - rekao je između ostalog on u izjavi koji je za opozicioni medij dao sa protesta na Slaviji.

Inače, Ristić, koji je jedan od najbližih saradnika bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, se pod lupom javnosti u Srbji našao nakon otkrića Srpskog telegrafa da poseduje luksuznu vilu u Vrčinu, čija se vrednost procenjuje na 700.000 evra.

 

 

 

Kako su Republika i Srpski telegraf već pisala, nakon što je smenjen sa pozicije zamenika direktora policije (u tom trenutku na čelu je bio Vladimir Rebić), policija se u jednom zainteresovala i za veze Ristića sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

ST/N. MANDIĆ

Vila Ivana Ristića u Vrčinu

 

Takođe, Republika i Srpski telegraf već su pisali i o bahaćanju Ristića na jednoj privatnoj proslavi, pošto je obelodanjena fotografija na kojoj Ristić pozira u stilu mafijaškog bosa, sa tompusom u ustima i skupocenim roleksom na ruci.

Kako smo tada saznali, nadležni organi zaduženi za kontrolu porekla imovine, proveriće otkud policajcu sat iz kolekcije ojster perpetual, čija cena ide do 10.000 evra. 

Prntscreen

Don Ristić pozira u stilu mafijaškog bosa

Ristić: Ne podržavam

Upitan da prokomentariše kako gleda na postupak Vukašinovića, Ristić je u izjavi za Republiku poručio da sa njim više nema kontakt.

- Više mi nije tast, tome ima jedno dve ipo godine. Nemamo komunikaciju. On radi šta misli da treba. Ja sam pripadnik ministarstva unutrašnjih poslova i to ne podržavam - rekao je kratko Ristić za Republiku.

Komentari (3)

Loading
Solo

06.12.2021 12:23

Sve se plasim da je to sto Ristic izjavljuje tacno...Hmm. Vucic i njegov tim treba da rasciste tu krimi-Policiju i dovede Sudstvo i Tuzilastvo u red da pocne da radi za narod a ne za kriminalce...Jer ovo sto je Vucic izgradio do sada sve moze da pripadne djilasovcima i raznim krimi grupama koje se setaju po Policiji i Sudstvu a narod nezna jos nista o tome...

Hercegov grad

06.12.2021 12:52

Da rako su za odredjene privilegije pojedini iz MUP a izdavali i Slobu 5 oktombra 2000 godine!

Sasa

07.12.2021 15:25

Boze dragi koliko je ova nasa milicija korupirana