PALE SU SVE MASKE! Na protestima i rodbina visokopozicioniranih funkcionera MUP: TAST DON RISTIĆA BLOKIRA BEOGRAD! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

06.12.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U protestima kojima opozicija teroriše građane Srbije, a koji se organizuju pod firmom lažne brige za ekologiju, učestvuje i rodbina visokorangiranih policajaca, saznaje Republika.

PALE SU SVE MASKE! Na protestima i rodbina visokopozicioniranih funkcionera MUP: TAST DON RISTIĆA BLOKIRA BEOGRAD! (VIDEO)

Foto: printscreen

Prema našim saznanjima, jedan od učesnika takozvanih ekoprotesta je i Dragiša Vukašinović, tast koordinatora SAJ Ivana Ristića.

Da sve bude gore, on je ponosno pozirao i dao izjavu za tajkunsku televiziju N1.

- Ja sam oduševljen ovim što vidim, a preko telefona sam informisan da je blokada i na Gazeli i kod Studentskog grada. Jedin rezervu koju imam je da se sve ovo ne pretvori u običan performans - rekao je između ostalog on u izjavi koji je za opozicioni medij dao sa protesta na Slaviji.

Inače, Ristić, koji je jedan od najbližih saradnika bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, se pod lupom javnosti u Srbji našao nakon otkrića Srpskog telegrafa da poseduje luksuznu vilu u Vrčinu, čija se vrednost procenjuje na 700.000 evra.

 

 

 

Kako su Republika i Srpski telegraf već pisala, nakon što je smenjen sa pozicije zamenika direktora policije (u tom trenutku na čelu je bio Vladimir Rebić), policija se u jednom zainteresovala i za veze Ristića sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Vila Ivana Ristića u Vrčinu

 

Takođe, Republika i Srpski telegraf već su pisali i o bahaćanju Ristića na jednoj privatnoj proslavi, pošto je obelodanjena fotografija na kojoj Ristić pozira u stilu mafijaškog bosa, sa tompusom u ustima i skupocenim roleksom na ruci.

Kako smo tada saznali, nadležni organi zaduženi za kontrolu porekla imovine, proveriće otkud policajcu sat iz kolekcije ojster perpetual, čija cena ide do 10.000 evra. 

Foto: Prntscreen

Don Ristić pozira u stilu mafijaškog bosa

Ristić: Ne podržavam

Upitan da prokomentariše kako gleda na postupak Vukašinovića, Ristić je u izjavi za Republiku poručio da sa njim više nema kontakt.

- Više mi nije tast, tome ima jedno dve ipo godine. Nemamo komunikaciju. On radi šta misli da treba. Ja sam pripadnik ministarstva unutrašnjih poslova i to ne podržavam - rekao je kratko Ristić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Solo

06.12.2021 11:23

Sve se plasim da je to sto Ristic izjavljuje tacno...Hmm. Vucic i njegov tim treba da rasciste tu krimi-Policiju i dovede Sudstvo i Tuzilastvo u red da pocne da radi za narod a ne za kriminalce...Jer ovo sto je Vucic izgradio do sada sve moze da pripadne djilasovcima i raznim krimi grupama koje se setaju po Policiji i Sudstvu a narod nezna jos nista o tome...

Hercegov grad

06.12.2021 11:52

Da rako su za odredjene privilegije pojedini iz MUP a izdavali i Slobu 5 oktombra 2000 godine!

Odgovori 11 2
Sasa

07.12.2021 14:25

Boze dragi koliko je ova nasa milicija korupirana