BORIS TADIĆ MNOGO PRLJAVO IGRA! Jelena Milić o ulozi bivšeg predsednika u dovođenju "Rio Tinta" u Srbiju! LOBISTA!

Autor:

Vesti

05.12.2021

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večerašnjoj emisiji Hit Tvit na TV Pink večeras su gosti Jelena Milić, Vladimir Đukanović i Dejan Anđus raspravljali i o kompaniji "Rio Tinto", koja naročito smeta lažnim ekolozima.

BORIS TADIĆ MNOGO PRLJAVO IGRA! Jelena Milić o ulozi bivšeg predsednika u dovođenju "Rio Tinta" u Srbiju! LOBISTA!

Foto: printskrin

Napominjemo da je predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić prokomentarisao licemerje lažnih ekologa koji se utrkuju u optužbama da dokažu kako je Rio Tinto i eksploatacija litijuma pogubna za životnu sredinu, iako istraživanja još uvek to nisu pokazala i jasno im poručio da su prvi pregovori počeli još za vreme Zorana Đinđića.

Podsećamo, lažni ekolozi konstantno napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako je on taj koji inicira poslove sa ovom korporacijom, a u više navrata je i sam predsednik pokazao čak devet dokumenata koji dokazuju da je tadašnja vlast dozvolila kompaniji da vrši istraživanja.

- Za vreme Tadića promenjen je Zakon o rudarstvu, time su sve prepreke Rio Tintu, sklonjene. To je tada odgovaralo Tadiću. U međuvremenu Tadić postaje lobista, on više nije predsednik, sad ima druge tezge. Ja mislim da on sada realizuje nešto svoje i da igra vrlo prljavu ulogu - rekla je Milić.

- Tadić može da napravi veliku štetu opoziciji, što i nije tako loše. Tadić je rekao istinu, što je zabolelo opoziciju jako. Imali smo priliku da čujemo tu istinu 50 puta. On ima problem što ga ova opozicija ne prihvata, pa je razapet između dve mržnje, prema Vučiću i prema opoziciji. Ono što ne valja, to je ono što je prikrio svoju ulogu - izjavio je Anđus.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

06.12.2021 11:05

Da li su protiv litijuma ili protiv Rio Tinta?