PONOVO SE OGLASILA ALBANSKA LOBISTKINJA, OVAJ PUT TRAŽI KRV NA ULICAMA BEOGRADA: Srbiji nema više gledanja kroz prste

Autor: Republika

Vesti

05.12.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viola fon Kramon albanska lobistkinja i poslanica Zelenih u Evropskom parlamentu u izjavio za tajkunski portal iza kog stoji Dragan Đilas koji je bio glavni predvodnik demoliranja Beograda na jučerašnjim tzv.ekološkim protestima kazala je da oni koji su u subotu izašli na ulice imaju apsolutna prava na protest.

PONOVO SE OGLASILA ALBANSKA LOBISTKINJA, OVAJ PUT TRAŽI KRV NA ULICAMA BEOGRADA: Srbiji nema više gledanja kroz prste

Foto: Tanjug/AP

Ona se osvrnula na Rio Tinto koji u našoj državi treba da otvori rudnik litijuma, kaže da svi koji su navodno protstvovali iz ekoloških razloga zabrinuti, i da imaju apsolutna prava na protest.

Na taj način Viloa je indirektno dala zeleno svetlo Draganu Đilasu i opoziciji za organizovanje novih nereda u Beogradu, iako vlast u Srbiji što se tiče Rio Tinta i njegovog dolaska sve je transparentno obelodanila, a to je dokazao i predsednik Vučić svojom pojavom među građane u Gornjim Nedeljicama gde je saslušao probleme meštana i njihovo mišljenje po pitanju otvaranja rudnika u tom kraju.

Ne štedeći reči, Viola je pripretila predsedniku Vučiću da čim se formira nova vlada u Nemačkoj da će se Srbiji postaviti novi zahtevi koji nisu nimalo prijatni, te naglasila da više neće biti gledanja kroz prste.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
lela

05.12.2021 21:53

Ova Viola dosadila sa svojim pretnjama.Podržava Djilasa kako bi se Nemačka dokopala Rio Tinta. I dosta više pretnji od ove zelene krvopije.

Odgovori 29 1
Jovan

05.12.2021 22:25

Čim je ova podržala proteste onda je svima jasno da to nisu ekološki protesti.

Odgovori 29 1
bind

05.12.2021 22:44

Viola fon Kramon je bila stipendista Konrad Adenauer fondacije i dan danas od njih prima apanazu a Konrad Adenauer fondacia je glavni finansijer BHP limitida, koji u ovom trenutku iskopava litijum u Nemačkoj.Sve je kristalno jasno.Doticna je u sukobu interesa i treba je prijaviti evropskom parlamentu.

Odgovori 30 2
Cent

06.12.2021 01:12

Opustila se Viola,pljuje po rio tintu iako nije nasa firma... Bice zanimljiv kontranapad...

Odgovori 11 1