LAŽNI EKOLOZI DEMOLIRALI PROSTORIJE POKRETA SOCIJALISTA U BEOGRADU! Pogledajte kako u čoporu razbijaju prozor i cepaju sliku ALEKSANDRA VULINA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.12.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni ekolozi predvođeni opozocionim liderima juče su u više gradova Srbije organizovali nelegalne proteste tokom kojih su blokirali ključne saobraćajnice u zemlji, premlaćivali ljude, a osim što su sinoć demolirali prostorije SNS-a u Mladenovcu, divljački su nasrnuli i porazbijali i stranačke prostorije Pokreta socijalista u Beogradu.

LAŽNI EKOLOZI DEMOLIRALI PROSTORIJE POKRETA SOCIJALISTA U BEOGRADU! Pogledajte kako u čoporu razbijaju prozor i cepaju sliku ALEKSANDRA VULINA! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Naime, prolazeći pored prostorija partije ministra policije Aleksandra Vulina, neko im nešto dobacio sa prozora, što je njima bio povod da čoporativno nasrnu i krene da ruše.

Lažni ekolozi su najpre razbili prozor na prostorijama Pokreta socijalista, a potom se popeli na sims i skinuli Vulinovu sliku koju su počeli da cepaju.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
biljana

05.12.2021 19:26

WHAT IS

ZAvram

05.12.2021 19:38

Хорда подивљалих безумника! Закон да се примени, и да се ови монструми приведу правди! Какви протести? Чопор плаћеника, безмозговића, бедника...шака шљама...