GAK: Građani ne žele blokade, Srbija mora napred

Autor:

Vesti

05.12.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Država Srbija nikada ne bi uradila nešto, niti donela zakone koji bi na bilo koji način ugrozili prava ili život njenih građana i to je svetionik kojeg bi morala da se drži svaka vlast u Srbiji a koji je neprikosnovena vodilja Srpskoj naprednoj stranci već skoro celu deceniju, saoštio je Slavko Gak

GAK: Građani ne žele blokade, Srbija mora napred

Foto: Tanjug

Sve što je urađeno u Srbiji u poslednjih skoro deset godina, urađeno je sa željom da se država Srbije brže razvija, da privučemo investicije koje nam donose nova radna mesta, da stvorimo sistem okrenut građanima – da se bolje živi.

Srbija posle mnogo decenija ima lidera koji se nije distancirao od svakodnevnih potreba građana Srbije, predsednika koji obilazi građane Srbije, razgovara sa njima i čuje njihove probleme. Zbog toga je važno da građani Srbije znaju da se u demokratski orijentisanoj zemlji sve reševa razgovorom, institucionalno i sistemski i da ne podležu niskim porivima nedemokratske političke borbe. Ne dozvolimo blokiranje auto-puteva, saobraćajnica, mostova, ne dozvolimo nikad više nasilje na ulicama, ne dozvolimo da anarhistički porivi nadvladaju sve ono što smo u poslednjoj deceniji izgradili.

Nasiljem i blokadama nanosimo štetu građanima, a to niko ne želi. Opozicione partije u Srbiji moraju konačno da nauče demokratske načine političke borbe koji su legitimni, prihvatljivi i ne ugrožavaju nikoga. Blokade gradova to nisu.

Podrška blokadama ne donosi dobro građanima a Srbija, sa svim njenim građanima, nezaustavljivo mora napred. To može samo nastavkom ekonomskog napretka, uz poštovanje volje svih njenih građana koju su iskazali na izborima. Građani ne žele blokade već žele normalan život, navodi se u sapštenju Gaka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading