ČIM ZINU ODMAH SLAŽU: Lažovi sa NOVE izmislili da je Vulin u Hitnoj pomoći prešao Gazelu

Autor: Republika

Vesti

05.12.2021

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažovi sa portala Nova, u vlasništvu Dragana Šolaka, plasirali su kao udarnu vest da je Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova, u vreme demonstracija u vozilu Hitne pomoći prešao preko mosta Gazela, gde su demonstranti posle mnogo natezanja propustili sanitet.

ČIM ZINU ODMAH SLAŽU: Lažovi sa NOVE izmislili da je Vulin u Hitnoj pomoći prešao Gazelu

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Da bi potkrepili ovu navodnu informaciju, koja nema nimalo veze sa logikom (zašto bi ministar policije koristio sanitet da bi prešao most kad to može da učini na mnogo drugih načina) upomoć su pozvali advokata Božu Prelevića, člana Skupštine slobodne Srbije.

- Više ljudi ga je prepoznalo u vozilu. Neverovatno nam je da je to učinio kako bi prešao preko mosta - rekao je Prelević.

Ministar Vulin za Srpski telegraf i portal Republika.rs ističe da je sve vreme trajanja demonstracija bio u operativnoj sobi policije, kao i da o svemu postoje video zapisi i svedoci.

- Prelević, u mladosti poznat pod nadimkom Felna, stari je i dokazani lažov. Nekada laže jer je pijan, a nekada samo laže. Kao i svaki lažov on laže sa razlogom. Stavljajući mene u vozilo Hitne pomoći, on je želeo da izazove bes ionako nasilnih grupa i da ih navede da pretresaju i zaustavljaju vozila Hitne pomoći. Možda bi neko izgubio i život, ali lažljivog bivšeg koministra policije za živote, kao i za istinu nije briga. Sve vreme protesta sam proveo u operativnoj sobi policije, gde sam pratio dešavanja povodom nezakonitih i neprijavljenih političkih skupova. O svemu postoje video zapisi, a i svedoci. Ako nije istina neka me lažov Prelević tuži, pa da mu i sudski dokažem ono što inače svi znamo, da je lažov - poručio je Vulin.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero

05.12.2021 21:26

Pitanja građana: kako to ne reaguje državni tužilac u ime zakona da se blokade ocene kako tako i zaštiti zakon. Dali političar može da precrta zakon i ustav kod drumskih prepreka i slobode kretanja. B8