DAŠA MRKONJIĆ NE MOŽE DA PREBOLI MRKU! Evo ko će o njoj ubuduće brinuti! OBAVEZA KOJA SE MORA ISPUNITI!

Autor:

Vesti

05.12.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić priznaje da mu je teško pao oproštaj od jednog od najbližih saradnika Milutina Mrkonjića, koji je preminuo prošle nedelje.

DAŠA MRKONJIĆ NE MOŽE DA PREBOLI MRKU! Evo ko će o njoj ubuduće brinuti! OBAVEZA KOJA SE MORA ISPUNITI!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Daša Mrkonjić na sahrani supruga Milutina

- To je bio najteži dan. Još traje tuga i zbunjenost što nas je napustio, jednostavno nismo naučili da ga nema pored nas. Omiljen među svima, i mladima i starijima, a i mi smo njemu bili bliski, on je sve nas doživljavao kao svoju braću, decu i unučiće. Njegov odlazak je ogroman gubitak, ne samo za SPS nego i za celu Srbiju. On je ceo svoj život posvetio Srbiji, bio je njen prvi neimar - rekao je Ivica Dačić i nastavio:

- Ana je teško doživela Mrkin odlazak. Bili su vrlo bliski i okrenuti jedno drugom. Na vezi sam sa Anom, bili smo zajedno ovih dana, pokušavamo da prebrodimo koliko kod je to moguće - rekao je on za "Kurir" i otkrio ko će sada brinuti o supruzi Milutina Mrkonjića, Dragani.

- Daša Mrkonjić je u velikoj žalosti, ona i Mrka su imali dug zajednički put i ona je neodvojivi deo njegovog života. Brinućemo o njoj, to je i naša obaveza prema Mrki koju ćemo da ispunimo.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.12.2021 17:24

Lepo od njega.