OSTAVLJEN JEZIV "POTPIS" NA VRATIMA! Demolirane prostorije SNS-a u Mladenovcu!

Autor:

Vesti

04.12.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić večeras je putem društvene mreže Tviter obavestila javnost da su razbijene prostorije SNS-a u Mladenovcu.

OSTAVLJEN JEZIV "POTPIS" NA VRATIMA! Demolirane prostorije SNS-a u Mladenovcu!

Foto: Printskrin

- Prostorije Opštinskog odbora Mladenovac @sns_beograd
su upravo razbijene. Demokratija na delu. Nećete nas ni uplašiti ni pokolebati. Bez obzira na podmukle, kukavičke napade, nastavljamo da se borimo za Mladenovac, Beograd i Srbiju!
- napisala je premijerka Ana Brnabić.

 

Napomiljemo da je danas opozicija (lažni ekolozi) organizovala blokadu saobraćaja u više gradova Srbije i time poremetila život većine građana ove zemlje.

Ovim povodom se oglasio i Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke.

- Obaveštavamo javnost da su huligani uništili stranačke prostorije u Mladenovcu.

Nakon današnje demonstracije nasilja i bahatosti, vandali koji su instruisani mržnjom prema Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, nastavljaju sa svojim nasilnim provokacijama, a sve sa ciljem da se Beograd i Srbija destabilizuju. 


- Napadi i uništavanje prostorija Srpske napredne stranke su posledica bezumne kampanje mržnje koju svakodnevno sprovode Đilasovi Multikom uposlenici i mi im ovom prilikom poručujemo da nas neće uplašiti i da ćemo nastaviti borbu za dalji razvoj i Beograda i Srbije, a nadležne državne organe pozivamo da počinioce pronađu i sankcionišu.  Nasilje bilo koje vrste je nedopustivo i za svaku osudu, a pogotovo ono koje dolazi od politički ostrašćenih i instruisanih pojedinaca - navedeno je u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading