ĐILASU ĆE TREBATI LEK ZA SMIRENJE! Novinar Vremena morao da prizna: VUČIĆ JE OPSEDNUT FABRIKAMA, NOVIM RADNIM MESTIMA... (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

02.12.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar nedeljnika Vreme Vukašin Obradović, jedan od onih koji u svakoj prilici napadaju aktuelnu vlast u Srbiji i predsednika Aleksandra Vučića, morao je da prizna ono što je većini građana u Srbiji odavno jasno, a što hejterska opozicija pokušava da negira.

ĐILASU ĆE TREBATI LEK ZA SMIRENJE! Novinar Vremena morao da prizna: VUČIĆ JE OPSEDNUT FABRIKAMA, NOVIM RADNIM MESTIMA... (VIDEO)

Foto: printscreen

Vukašin Obradović gostovao na N1

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Obradović je izgovorio svega par rečenica zbog kojih će vođa opozicije tajkun Dragan Đilas verovatno morati da popije lek za smirenje.

- On je prosto opsednut novim fabrikama, novim radnim mestima i novim prihodima u budžet - priznao je Obradović govoreći o pasiji predsednika Srbije.

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Pogledajte video.

 

 

Sada je, dakle, sve jasno. Čak i ogorčeni kritičari režima i šefa države ostali su kratkih rukava - moraju da priznaju da Srbija pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića napreduje, između ostalog i na ekonomskom planu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sonja

02.12.2021 10:52

Naravno da je da kažemo opsednut jer želi da svi ljudi budu zaposleni da imaju stalan posao.

Odgovori 10 0
Duda

02.12.2021 10:54

Naša Srbija je procvetala od kako je na vlast došao Aleksandar Vučić.

Odgovori 10 1
milica

02.12.2021 13:45

Imali su vlast u svoje ruke ,niko im nije kriv sto nisu napredovali.