ĐILASU ĆE TREBATI LEK ZA SMIRENJE! Novinar Vremena morao da prizna: VUČIĆ JE OPSEDNUT FABRIKAMA, NOVIM RADNIM MESTIMA... (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

02.12.2021

10:20

Novinar nedeljnika Vreme Vukašin Obradović, jedan od onih koji u svakoj prilici napadaju aktuelnu vlast u Srbiji i predsednika Aleksandra Vučića, morao je da prizna ono što je većini građana u Srbiji odavno jasno, a što hejterska opozicija pokušava da negira.

ĐILASU ĆE TREBATI LEK ZA SMIRENJE! Novinar Vremena morao da prizna: VUČIĆ JE OPSEDNUT FABRIKAMA, NOVIM RADNIM MESTIMA... (VIDEO)

printscreen

Vukašin Obradović gostovao na N1

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Obradović je izgovorio svega par rečenica zbog kojih će vođa opozicije tajkun Dragan Đilas verovatno morati da popije lek za smirenje.

- On je prosto opsednut novim fabrikama, novim radnim mestima i novim prihodima u budžet - priznao je Obradović govoreći o pasiji predsednika Srbije.

ST/N. PANČIĆ

 

Pogledajte video.

 

 

Sada je, dakle, sve jasno. Čak i ogorčeni kritičari režima i šefa države ostali su kratkih rukava - moraju da priznaju da Srbija pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića napreduje, između ostalog i na ekonomskom planu.

 

Komentari (3)

Loading
Sonja

02.12.2021 11:52

Naravno da je da kažemo opsednut jer želi da svi ljudi budu zaposleni da imaju stalan posao.

Duda

02.12.2021 11:54

Naša Srbija je procvetala od kako je na vlast došao Aleksandar Vučić.

milica

02.12.2021 14:45

Imali su vlast u svoje ruke ,niko im nije kriv sto nisu napredovali.