DRAMATIČNO UPOZORENJE LIDERA RADIKALA: U pitanju je klasična mafija! NA DELU JE LINČ!

Autor: Republika

Vesti

02.12.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider radikala Vojislav Šešelj kaže da navodne ekološke proteste u Srbiji organizuju kriminalci i strani plaćenici, čiji je jedini cilj da se predsednik države Aleksandar Vučić nasilno sruši sa vlasti pre izbora u aprilu sledeće godine.

DRAMATIČNO UPOZORENJE LIDERA RADIKALA: U pitanju je klasična mafija! NA DELU JE LINČ!

Foto: youtube.com/printscreen

Šešelj tvrdi da nije reč ni o kakvim ekološkim aktivistima koji iskreno brinu o zagađenju, već da je na sceni "klasična ekološka mafija".

Foto: Facebook

 

- Dragan Milovanović Crni je najgori nasilnik! On je zamalo ubio vozača bagera Duška Prokića, koji je samo hteo da prođe putem. A Nebojša Zelenović je sve to gledao sa dva metra razdaljine i nije reagovao, ni prstom nije mrdnuo navijao je da čovek bude linčovan - rekao je šešelj, koji nema nikakvu dilemuda je nasilni pokušaj otimanja vlasti finansiran iz inostranstva. 

- Mi se ovde i danas suočavamo sa pravom ekološkom mafijom. U Srbiji trenutno postoji 947 raznih ekoloških nevladinih organizacija, a više od 400 njih finansira se iz inostranstva. U pitanju je strašna mržnja, koja može da dovede do žrtava - ističe Šešelj. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Realni gradjanin

01.02.2022 11:53

Trubadur tI si Strava I Uzasa politike SESELJ - DOBOSAR .

Anonimus

01.02.2022 11:55

SESELJOVA ZAPRSKA - HIJENA Ovaj bi posvadjao dva kamena