NIJE ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MILUTINA MRKONJIĆA! A evo i šta Ana Bekuta o tome misli! DA LI JE OVO U REDU!?

Autor:

Vesti

01.12.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta, pevačica i emotivna partnerka počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika Milutina Mrkonjića, koji je preminuo 27. novembra, tražila je da bude ispoštovana njegova poslednja želja i da bude sahranjen u grobnici na Novom groblju, koju je svojevremeno kupio za suprugu Dašu i njega.

NIJE ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MILUTINA MRKONJIĆA! A evo i šta Ana Bekuta o tome misli! DA LI JE OVO U REDU!?

Foto: prinstcreen/youtube.com

Međutim, prevagnula je želja SPS, koji je smatrao da je, zbog svega što je uradio za Srbiju, Milutin Mrkonjić zaslužio da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

- Ana Bekuta je želela da se ispuni Mrkina želja, to ovih dana govore i sve njegove komšije sa Vračara, gde je živeo. Međutim, ona u tome nije uspela. Socijalisti su podneli zahtev za Aleju i tako je ta priča okončana - priča izvor Kurira.

Pre sahrane, koja je zakazana za četvrtak u 15 časova, u Skupštini Srbije će biti obavljena komemoracija, na kojoj će o životu i radu čuvenog Mrke govoriti predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine i SPS Ivica Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zlatko

01.12.2021 22:19

Ko je toliko moćan da menja poslednju volju pokojnika i ne dozvoljava da M.Mrkonjić bude sahranjen u njegovojoj grobnici ? Ko je toliko jak da ni volja pokojnikove supruge ili volja životne saputnice nisu dovoljne pa da pokojnik bude sahranjen tamo gde je za života želeo ? Ko je taj koji će na kraju da dovede do toga da pokojnika iskopavaju i "preseljavaju" iz aleje zaslužnih građana ? Odgovor na sva ova pitanja je: to su Ivica Dačić i SPS-ovi kadrovi koji tako pokazuju nepoštovanje prema svom dojučerašnjem partijskom drugu

Odgovori 185 20
SRBA

01.12.2021 23:17

@Zlatko - Potpuno se slazem. Da smo normalno drustvo bila bi ispostovana poslenjdnja Mrkina zelja

Odgovori 138 9
Branka

02.12.2021 01:33

@Zlatko - bas tako Dacicu nosis veliki greh ,nek ti jeBog upomoc.

Odgovori 100 6
Bojana

02.12.2021 14:39

@Zlatko - Potpuno ste u pravu.Zelja pokojnika je svetinja. Oni su neljudi bez morala,etike bez svesti,ma ludaci. Ko menja poslednju zelju?Covek je lepo rekao da ne zeli da ga drzava sahranjuje. Dacic je preterao

Odgovori 27 3