PROBUĐENA NADA! STEFAN KRKOBABIĆ DOBIO POVELJU ZA NAJINKLUZIVNIJU INICIJATIVU GODINE: U parlament da uđe najmanje 30 osoba sa invaliditetom

Autor:

Vesti

01.12.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučna inicijativa Stefana Krkobabića, funkcionera PUPS i potpredsednika Narodne skupštine da osobe sa invaliditetom konačno, u broju od najmanje 30, učestvuju u radu Skupštine predstavlja najbitniji iskorak u suštinskoj promeni položaja osoba sa invaliditetom.

PROBUĐENA NADA! STEFAN KRKOBABIĆ DOBIO POVELJU ZA NAJINKLUZIVNIJU INICIJATIVU GODINE: U parlament da uđe najmanje 30 osoba sa invaliditetom

Foto: PUPS

- Samo ako i lično odlučuju mogu da menjaju stvari nabolje - istakao je Krkobabić.

Centar za razvoj Beograda uručio je juče Stefanu Krkobabiću povelju za najinkluzivniju inicijativu godine, kao priznanje za visok stepen društvene i političke svesti i savesti, osećaj za potrebu da se srpsko društvo kreće u pravcu podsticanja inkluzivnosti i zaštite najranjivijih društvenih kategorija, te visok stepen humanosti.

Direktor Centra za razvoj Beograda Vladimir Jestrović izjavio je da Krkobabić nije učinio politički, već human i savestan potez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading