NOVAK NEDIĆ PROGOVORIO O BESPRIZORNOJ HAJCI NA DANILA VUČIĆA: Kad obraza nemaju, napadaće sve krvoločnije!

Autor: Republika

Vesti

01.12.2021

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva Srpske napredne stranke Novak Nedić osudio je hajku koju je KRIK poveo protiv Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

NOVAK NEDIĆ PROGOVORIO O BESPRIZORNOJ HAJCI NA DANILA VUČIĆA: Kad obraza nemaju, napadaće sve krvoločnije!

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

Generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić

- Koliko nisko mora čovek da padne da bi u borbi za koji evro više od tajkunskih donatora napao nečiju decu? Je l' ima bilo šta što nije na prodaju, što je sveto i sto se ne dira, u borbi za prljavi keš? - upitao je Nedić i konstatova da, nažalost, za Krikove novinare nema.

- Mesecima su moljakali italijanske novinare da objave njihovu lažnu priču, jer su morali da odrade unapred uplaćeni bonus, koji jedan tajkun nije štedeo, samo da bi naneo zlo deci predsednika Srbije. Isti onaj tajkun koji je kroz suze moljakao da se ne diraju njegova deca, koju niko u životu nije ni pomenuo, baš kao što se ni sada ne pominje ni njegovo ime, baš zbog te dece - naveo je Nedić.

Kako je naveo, razlika između normalne Srbije i njih koji sve prodaju za šaku dolara upravo jeste u tome - porodica je svetinja.

- Baš kao što je i naša jedina Srbija svetinja, svetinja kojoj je upravo Aleksandar Vučić posvetio ceo svoj zivot, a zbog toga ispaštaju njegova deca, njegova porodica, jer oni koji Srbiji ne žele dobro udaraju na njih već godinama, kako bi uništili njihove živote i uništili Vučića, koji se isprečio poput gromobrana, da zaštiti našu voljenu Srbiju, ne mareći ni za sebe ni za svoj zivot. A neljudi, oni koji sve rade za šaku dolara, oni će i dalje udarati na njegovu decu, svaki dan sve krvoločnije. Kad obraza nemaju, gladni prljavih para i sitnih privilegija - istakao je Nedić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ena

01.12.2021 16:09

Jadni su ljudi to treba tužiti.

Surla

01.12.2021 16:11

Podrška porodici vratiće se svima koji izmišljaju za predsednikovu decu.

Bogi

02.12.2021 07:27

Ne znam dokle će više da mešaju Danila i Vučićevu porodicu u politiku. Velika podrška predsednikovoj porodici!