BASTA OSUDIO NOVE NAPADE NA DANILA VUČIĆA: Pucanje u porodicu - praksa nemoćne opozicije

Autor:

Vesti

01.12.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Basta, direktor JKP „Beogradske elektrane“ najoštrije je osudio najnovije besramne napade tajkunskih medija na Danila Vučića, sina predsednika Srbije.

BASTA OSUDIO NOVE NAPADE NA DANILA VUČIĆA: Pucanje u porodicu - praksa nemoćne opozicije

Foto: Republika

-Plaćeni kolumnisti opozicionih novina ne prestaju sa najstrašnijim i najgnusnijim napadima na Danila Vučića. Pozivali su na linč porodice Vučić i ne prestaju da izmišljaju afere. Dosta je. Ničije dete ne sme da trpi ovako bespoštedne napade. Predsednik je meta, a ispaštaju njegovi najmiliji. Pravosuđe mora da reaguje kako bi se konačno stalo na put beskrupoloznim lažima. Ovo su nezapamćene optužbe, a bojim se da će iz biti sve više jer se bliže izbori, naglasio je Basta i dodao se nekada u politici poštovalo džentlmensko pravilo, porodica je svetinja i nju niko nema prava da dira. 

-Danas, kada nemaš drugu municiju, pucaj u porodicu. To je postala jedina i glavna praksa nemoćne opozicije i njenih lidera, zaključio je Basta i iskoristio priliku da čestita rođendan Danilu Vučiću i poruči mu da se ne obazire na ovakve optužbe jer su i druge životne borbe pred njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mandic

01.12.2021 11:38

Jadno je kad ljudi koriste decu da bi dosli do nekog cilja,najgori kriminalci imaju kodeks sto se tice porodice, sramota spominjati neciju decu,ipak su deca buducnost svih nas.