PREDSEDNIK VUČIĆ STROGO OSUDIO VREĐENJE MARINIKE TEPIĆ NA NACIONALNOJ OSNOVI! Ona jeste lažov, ali TO NIKAD NEĆU OPRAVDATI!

Autor:

Vesti

30.11.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedni Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Marinika Tepić jeste opasan lažov, ali da neće dozvoliti i uvek će osuđivati one koji je vređaju na nacionalnoj osnovi.

PREDSEDNIK VUČIĆ STROGO OSUDIO VREĐENJE MARINIKE TEPIĆ NA NACIONALNOJ OSNOVI! Ona jeste lažov, ali TO NIKAD NEĆU OPRAVDATI!

Foto: Printskrin Tanjug

- Marinika je lažov! Ne postoji neodgovornost koju Marinika nije pokazala. Ja Rumune obožavam, i Mađare, Bosance... Sramota je da bilo ko, bilo koga napada zato što je druge nacionalnosti. Uvek ću da iskažem da ne podržavam govor mržnje. Svi koji pripadaju bilo kojoj naciji, moraju da imaju sva prava ove zemlje - rekao je Vučić.

On je rekao da "prosto Rumune obožava" i pozvao one iz Srbije da izađu na glasanje 3. aprila i slobodno ga podrže, jer će i oni uvek imati njegovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bogi

30.11.2021 12:44

Svako ima pravo da ga nadležni sudovi i drugi organi javne vlasti Republike Srbije efikasno štite od svih oblika diskriminacije! Stop diskriminaciji.