ĐILAS POKAZO PRAVO LICE: Tajkunu smeta Radiša jer ga podseća na sve ono što nije uradio, A MORAO JE! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider tajkunske opozicije Dragan Đilas po ko zna koji put pokazao je da je spreman na sve kako bi napao vladajući režim i zaradio neki jeftin politički poen.

ĐILAS POKAZO PRAVO LICE: Tajkunu smeta Radiša jer ga podseća na sve ono što nije uradio, A MORAO JE! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Mediji pod njegovom kontrolom, konkretno niskotiražni tabloid Danas, objavio je nekoliko tekstova u kojima se napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka (SNS), dok se istovremeno narod koji podržava politiku vladajuće stranke naziva "sendvičarima".

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

 

 

Đilas i njegovim medijskim poslušnicima trn u oku je i uterivač "Radiša", koji su naprednjaci predstavili na velikoj akademiji stranke.

Zbog toga je Đilasov medijiski megafon Danas osuo drvlje i kamenje po naprednjacima, najverovatnije zato što "Radiša", kao simbol radne etike vlasti, podseća Đilasa šta sve nije uradio dok je on lično gazdovao Beogradom, a njegovo žuto preduzeće Srbijom.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

 

 

Takođe, Danas nije propustio priliku ni da se naruga građanima Srbije koji podržavaju politiku SNS i predsednika Vučića, pa ih je po starom običaju nazvao "sendvičarima".

Naime, u Danasu je objavljen tekst u kome se tvrdi Vučić predstavlja kao čovek iz naroda i "sendvičima provocira opoziciju" (?!).

Đilas i njegovi sledbenici poput Marinike Tepić najverovatnije u sendvičima vide "provokaciju", jer su navikli na kavijar u Londonu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Hercegov grad

30.11.2021 08:54

Najlakse je napadati,a nedavati resenja problema.

Toza NS

30.11.2021 09:08

Verovatno zbog rezultata i vizije imaju duplo više članova od najveće stranke evropske države koja je teritorijom, stanovništvom i standardom deset puta veća i bolja od Srbije.

Ogi

30.11.2021 09:58

Djilasu nikada nije bio bitan narod, njemu je uvek bio bitan samo njegov dzep!

Jadranka

30.11.2021 10:15

Kad Đilasu nesto nije smetalo, bio je miran samo kad je uzimao pare!