ĐILAS POKAZO PRAVO LICE: Tajkunu smeta Radiša jer ga podseća na sve ono što nije uradio, A MORAO JE! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

08:34

Lider tajkunske opozicije Dragan Đilas po ko zna koji put pokazao je da je spreman na sve kako bi napao vladajući režim i zaradio neki jeftin politički poen.

ĐILAS POKAZO PRAVO LICE: Tajkunu smeta Radiša jer ga podseća na sve ono što nije uradio, A MORAO JE! (FOTO)

ST/P. DIVAC

Mediji pod njegovom kontrolom, konkretno niskotiražni tabloid Danas, objavio je nekoliko tekstova u kojima se napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka (SNS), dok se istovremeno narod koji podržava politiku vladajuće stranke naziva "sendvičarima".

ST/P. DIVAC

 

 

Đilas i njegovim medijskim poslušnicima trn u oku je i uterivač "Radiša", koji su naprednjaci predstavili na velikoj akademiji stranke.

Zbog toga je Đilasov medijiski megafon Danas osuo drvlje i kamenje po naprednjacima, najverovatnije zato što "Radiša", kao simbol radne etike vlasti, podseća Đilasa šta sve nije uradio dok je on lično gazdovao Beogradom, a njegovo žuto preduzeće Srbijom.

ST/P. DIVAC

 

 

Takođe, Danas nije propustio priliku ni da se naruga građanima Srbije koji podržavaju politiku SNS i predsednika Vučića, pa ih je po starom običaju nazvao "sendvičarima".

Naime, u Danasu je objavljen tekst u kome se tvrdi Vučić predstavlja kao čovek iz naroda i "sendvičima provocira opoziciju" (?!).

Đilas i njegovi sledbenici poput Marinike Tepić najverovatnije u sendvičima vide "provokaciju", jer su navikli na kavijar u Londonu. 

Komentari (5)

Loading
Hercegov grad

30.11.2021 09:54

Najlakse je napadati,a nedavati resenja problema.

Toza NS

30.11.2021 10:08

Verovatno zbog rezultata i vizije imaju duplo više članova od najveće stranke evropske države koja je teritorijom, stanovništvom i standardom deset puta veća i bolja od Srbije.

Ogi

30.11.2021 10:58

Djilasu nikada nije bio bitan narod, njemu je uvek bio bitan samo njegov dzep!

Jadranka

30.11.2021 11:15

Kad Đilasu nesto nije smetalo, bio je miran samo kad je uzimao pare!