VUČIĆ: Jedina granica su nam naši snovi! Danas očekujemo uspeh i u onome gde smo uvek gubili! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.11.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je na instagramu novi video o promenama u našoj zemlji.

VUČIĆ: Jedina granica su nam naši snovi! Danas očekujemo uspeh i u onome gde smo uvek gubili! (VIDEO)

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Srbija će, kada kumulativno pogledate 2020. i 2021. godinu, biti zemlja sa najvećim ekonomskim rastom u Evropi, u celoj Evropi. Zašto sam ovo rekao? Zato što smo uspeli za ovih 13 godina, kao politička stranka, da promenimo svest kod naših ljudi, da više ne važi za nas da smo poslednji u svemu. I zato sam srećan što danas u svemu očekujemo uspeh i u onome gde smo uvek gubili. Jedina granica su nam naši snovi! - objavio je Aleksandar Vučić na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nada

29.11.2021 19:37

Srbija ima viziju bolje budućnosti koju će da sledi. Našoj zemlji su potrebni ljudi koji će da rade i unapređuju svakodnevicu, a sve to za bolje sutra naše dece. Srbija se razvija i napreduje i ponosim se time.

Miodrag

29.11.2021 19:37

Nema regiona de se nešto nije izgradilo, otvorio neki pogon ili fabrika i to je jedan od razloga zašto podržavam politiku SNS-a, a da ne govorim o moralnom oporavku i vraćanju nacionalnog ponosa narodu. Na političkoj sceni ne vidim nikoga ko može ozbiljno da parira Vučiću.