PROKIĆU OKO SKROZ ZATVORENO! Došli smo u posed novih fotografija: OVAKO SU ĐILASOVCI UNAKAZILI BAGERISTU! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

29.11.2021

15:17

Bagerista Duško Prokić brutalno je pretučen na protestu u Šapcu kada je na njega nasrnuo Dragan Milovanović Crni, koji je u međuvremenu postao uzdanica sve agresivnije srpske opozicije.

PROKIĆU OKO SKROZ ZATVORENO! Došli smo u posed novih fotografija: OVAKO SU ĐILASOVCI UNAKAZILI BAGERISTU! (FOTO)

Republika

Duško Prokić

Portal Republika.rs došao je u posed neobjavljenih fotografija Prokića na kojima se vidi da je on zadobio teške telesne povrede i to samo zato je protestvovao nakon što su pristalice opozicije ograničile kretanje.

Kao što se može videti na fotografijama, desno oko Prokića u potpunosti je zatvoreno, a na licu se vide i krvave povrede.

Republika

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, opozicija okupljena oko Dragana Đilasa i njegove perjanice Marinike Tepić, umesto da najoštrije osudi zversko prebijanje bageriste, podršku je dala siledžiji - Draganu Milovanoviću Crnom.

Takođe, kao što smo već pisali, batinaš Crni zaposlen je u firmi nekadašnjeg vože ozloglašenog Zemunskog klana Ljubiše Buhe Čumeta.

 

 

Komentari (4)

Loading
realista

29.11.2021 15:33

Dobro je prosao mogao je biti lincovan.Ko se maca lati dobije po njusci.

Laki

29.11.2021 20:40

Žao mi čoveka i njegovih povreda. Samo razmišljam da li sam gledao isti snimak kao i vi. Bagerista je bio u vozilu,a Prokić izvan,zamaskiran i snimao kamerom. Isto tako je pokušao da nogama udari demostrante koji su pokušali da zaustave bager. Imao je pravo bagerista da se vozika po putu,ali što bagerom? Što ne biciklom? Doduše,Prokić kao obezbeđenje ne bi stao na biciklu.