MRKONJIĆ JE NJEGA VIDEO KAO SVOG NASLEDNIKA! Nedavno mu kupio i automobil!

Autor:

Vesti

29.11.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski političar Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

MRKONJIĆ JE NJEGA VIDEO KAO SVOG NASLEDNIKA! Nedavno mu kupio i automobil!

Foto: youtube.com/printscreen

Mrka zakleo Anu

Milutin Mrkonjić je poslednjih 10 godina proveo u vezi sa pevačicom Anom Bekutom, a budući da nije imao svoju decu,  Aninog sina Igora doživljavao je kao svog, a pevačicine unuke je takođe gledao kao svoje.

Unuka Sonja i unuk Branko bili su i njegovi unuci, a u Branku video je svog naslednika. Na Mrkin predlog, Branko je upisao Fakultet za informacione tehnologije jer mu je deda, kako su ga zvali Anini unuci, objasnio da je u IT-ju budućnost.

- Mene mora neko da nasledi, a to ćeš biti ti - često je govorio Branku Mrka, a ovaj mu je odgovarao da će to biti teško jer njega niko nikada neće moći da nasledi.

Milutin Mrkonjić nedavno je unucima kupio automobile da bi mogli da voze babu na nastupe i brinu se o njoj kada njega više ne bude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mili

29.11.2021 15:04

Ova švaleracija,baš isplatva,šteta što je čovek umro,verovatno nisu sve novce izmuzli od njega.

Odgovori 50 12
Gorki

29.11.2021 17:44

@Mili - Bas se pitam a kako je dosao do tolikih novaca, postenim radom ili kao zuta bagra od canka, cede djindjica i ostalih lopova..

Odgovori 12 5
PETAR

29.11.2021 18:12

ANA,ODE MRKA,SADA NIKO NECE DA TRKA

Maja

30.11.2021 12:55

Od plate nije mogao tako luksuzno da zivi. Odakle mu tolike pare za izivljavanje?!