ŽUTI BATINAŠI UNAKAZALI ČOVEKA OD BATINA TOKOM PROTESTA OPOZICIJE U ŠAPCU! Hteo slobodno da prođe kroz njihove barikade! UMALO UBIJEN! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.11.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozni protesti opozicije i blokada puteva tokom vikenda u nekim gradovima Srbije, umalo se u Šapcu završila tragično, pošto Đilasove pristalice umalo nisu ubile čoveka.

ŽUTI BATINAŠI UNAKAZALI ČOVEKA OD BATINA TOKOM PROTESTA OPOZICIJE U ŠAPCU! Hteo slobodno da prođe kroz njihove barikade! UMALO UBIJEN! (VIDEO)

Foto: printskrin

Naime, opozicinarima je zasmetao jedan pošteni građanin koji je svojim bagerom samo želeo da prođe kroz njihove barikade i ode na svoj posao.

 

Žuti krvoloci naneli su čoveku teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji, ne znajući da su mu to pravo oduzeli žuti batinaši!

 

Najgore od svega je što su ga mediji pod kontrolom Dragana Đilasa ocrnili i predstavili kao glavnog krivca, iako čoveka žuta rulja umalo nije ubila.

Da li je ovo zemlja prava i pravde kad batinaše puštaju iz pritvora i da li će sudije isto tako puštati, ako žuti batinaši odluče da nekome oduzmu život jer se , po njihovim uličnim pravilima koja žele da uvedu umesto zakona i ustava, našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
vava

29.11.2021 09:27

Tukli su ga i davili vec onesvešćenog

Odgovori 11 49
Srdjan

29.11.2021 09:46

Gde mi zivimo?? Nije normalno da gradjani napadaju policiju a opet i policija nesme da upotrebljava prekomernu silu. Pat pozicija

Odgovori 7 33
nina

29.11.2021 10:12

"pošteni" radniče, batinašu ludi, što te biju, ovi dobri ljudi.

Odgovori 23 3
Marija

29.11.2021 10:18

Jasno je da je on krenuo na narod ,po necujem nalogu ne razmisljajuci svojom glavom

Odgovori 39 3