LAŽNI EKOLOZI BESRAMNO VREĐALI PATRIJARHA! Zasuli ga najstrašnijim psovkama, pretnjama i uvredama!(FOTO)

Autor: Republika

Vesti

28.11.2021

22:40

Izjavu patrijarha Porfirija koji je pozvao na smirivanje tenzija, izbegavanje sukoba i dogovor o najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima, đilasovski hejteri, takozvani “ekolozi” dočekali su na nož!

LAŽNI EKOLOZI BESRAMNO VREĐALI PATRIJARHA! Zasuli ga najstrašnijim psovkama, pretnjama i uvredama!(FOTO)

Estok/Miloš Rafilović


Bez imalo stida i srama zasuli su na Tviteru patrijarha najstrašnijim psovkama, pretnjama i uvredama!

Podsećamo, patrijarh Porfirije obratio se preko Instagrama porukom mira i apelovao na sve da čuvaju jedni druge.

Juče sam sa tugom pratio, kako su među nama, pripadnicima istog naroda, ali i građanima Srbije, nezavisno od toga kom narodu pripadaju, izbili fizički sukobi. Na samom ulasku u božićni post, bijemo se međusobno pesnicama, motkama, kamenujemo autobuse, razbijamo glave jedni drugima, uništavamo imovinu - naveo je patrijarh u poruci i video snimku koji je objavio na Instagramu.

Međutim, Đilasove pristalice i "građani" reagovali su burno i na društvenim mrežama brutalno izvređali patrijarha Porfirija.

Tviter/printscreen

Vređanje patrijarha na Tviteru

 

 

Srbija ne pamti ovakvo bezumlje i gnusne uvrede na račun srpskog patrijarha, a sve to samo zato jer je pozivao narod na slogu i jedinstvo.

- Oni koji stvaraju konflikte i upravljaju krizama i sukobima u svetu, ali isto tako i oni koji kod nas polarizuju, dele i svaku temu politizuju da bi stvarali razdore iz sebičnih, parcijalnih interesa, sve to dobro znaju. Mogu samo da molim sve, da apelujem, da čuvamo jedni druge, a ne da se bijemo. Svako je svakome potreban. Ne možemo jedni bez drugih. Svako da poštuje svakoga, na to nas Bog poziva - poručio je patrijarh.

Tviter/printscreen

 

Sramne uvrede

Prema svemu sudeći, ovo je samo još jedan od dokaza da Đilasovim pristalicama demokratija i mir ne znače ništa, i da su spremni na sve kako bi se vratili na vlast ne prezajući od nasilja, kako fizičkog tako i verbalnog.

Komentari (3)

Loading
Gavrilo Princip

29.11.2021 12:01

To su psihopate ili narkomani to nisu normalni ljudi. To su ljudi koji hoće da dobro žive a da ništa ne rade samo ćorka i batine