OBESILI BI ME KADA BIH TAKO NEŠTO SPOMENUO! Predsednik Vučić: Samo želim da mi kažu da nisam u pravu!

Autor: Republika

Vesti

28.11.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je prokomentarisao nedostatak reakcije zvaničnika Evropske unije na najave Aljbina Kurtija o formiranju Velike Albanije

OBESILI BI ME KADA BIH TAKO NEŠTO SPOMENUO! Predsednik Vučić: Samo želim da mi kažu da nisam u pravu!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Lažni premijer nepostojeće države Aljbin Kurti pre desetak dana je govorio o ujedinjenju sa Albanijom i formiranju takozvane Velike Albanije.

Od tada se niko od zvaničnika iz Brisela nije oglasio i osudio Kurtijev potez.

Tako nešto ne čudi predsednika Srbije, koji kaže da bi voleo da vidi šta bi se desilo kada bi on pričao Velikoj Srbiji.

- Kada bismo mi pričali o ujedinjavanju sa nekim drugima, trebalo bi Briselu da reaguju minut i po. A kada Aljbin Kurti priča o Velikoj Albaniji, reakcije nema. Ja samo želim od njih da dobijem odgovor da nisam u pravu. Da sam spomenuo formiranje Velike Srbije, obesili bi me u Briselu, a kada se priča o velikoj Albaniji, to onda nema veze, to je u redu - poručio je predsednik Vučić, odgovarajući na pitanja tokom zajedničke konferencije sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

28.11.2021 17:20

Na izjavu o velikoj Abaniji niko u svetu ne treba da ćuti, zamislte da mi kažemo da se sutradan spajamo sa Republikom Srpskom? Pa to bi se odmah digla buka u Briselu, dvostruki aršini.

Odgovori 10 0