ĐILAS SPROVODI FAŠIZAM JER JE ZAKASNIO U TERETANU!? Licemerje tajkuna nema granica!

Autor: Republika

Vesti

27.11.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde naredio je za danas u 14 časova svojim pristalicama da blokiraju Beograd, a sve zbog toga što je pre nekoliko dana zakasnio na trening u teretanu!?

ĐILAS SPROVODI FAŠIZAM JER JE ZAKASNIO U TERETANU!? Licemerje tajkuna nema granica!

Foto: Tanjug

Dragan Đilas odavno je poznat po bahatom ponašanju

Licemerje Drana Đilasa nema granica! Tajkun, koji je sebe proglasio liderom opozicije zatražio je od svojih pristalica da danas u 14 časova blokiraju Beograd, a glavna tačka je most Gazela.

Ako mislite da je Đilas slučajno odabrao ovaj most, debelo ste se prevarili! Đilas se pre nekoliko dana iznervirao jer je svojim BMW-om 185 minuta zakasnio na trening.

Naime, tajkun, koji je milionima napunio račune u inostranstvu, je prethodno naredio svojim podanicima da kritikuju radove na sanaciji mosta Gazela.

I sada, pošto je zbog radova na ovom mostu zakasnio na trening, odlučio je da maltretira Beograđane, tako što će blokirati žilu kucavicu naše prestonice.

Foto: Printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

27.11.2021 20:22

Vi bre, morate da se lečite. U suprotnom, nemam vam spasa.