UDARNA IGLA DRAGANA ĐILASA U BLOKADI BEOGRADA! Profesorka koja širi mržnju prema SPC je tajkunova uzdanica!

Autor: Republika

Vesti

27.11.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesorka Biljana Stojković, koja je poznata kao velika mrziteljka Srpske pravoslavne crkve, udarna je igla Dragana Đilasa u blokadi ključnih saobraćajnica u Beogradu, koja je planirana za danas u 14 časova.

UDARNA IGLA DRAGANA ĐILASA U BLOKADI BEOGRADA! Profesorka koja širi mržnju prema SPC je tajkunova uzdanica!

Foto: Medija centar

Profesorka Stojković poznata kao veliki mrzitelj Srpske pravoslavne crkve i saradnica Nataše Kandić u krečenju murala Ratka Mladića.

Ona je, kao glavna saradnica za blokadu i fašizam Dragana Đilasa lidera Stranke slobode i pravde i potpredsednice SSP Marinike Tepić, objavila uputstvo za fašističku blokadu saobraćajnica, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje politička mišljenja.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Biljana Stojković se sprda sa SPC

Profesorka Biljana Stojković iz Skupštine Slobodne Srbije, glavna saradnica za blokadu i fašizam Dragana Đilasa lidera Stranke slobode i pravde i potpredsednice SSP Marinike Tepić objavila je uputstvo za fašističku blokadu saobraćajnica, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje politička mišljenja.

Republika

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, Đilas je poručio je svojim članovima i simpatizerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera Srpske napredne stranke, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu, pa je tako preko portala koji se nalazi u njegovom vlasništvu pozvao na blokadu puteva i mostova danas od 14 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
gago

27.11.2021 11:51

Prdara nema preca posla.

Odgovori 22 8
Hercegov grad

27.11.2021 15:57

Bandu pod mac pravde!Izbori,pa ako predju cenzus orema propidima u Skupstinu,ako ne razjuriti bandu batinama,her manjina ne moze da matletira vecinu!

Odgovori 22 10
Milančos

27.11.2021 17:58

Prc Milojka!

kiki

27.11.2021 19:29

Kako je njima tesko ljudi moji. Kako ce uopste moci nocas da spavaju kad se prebroje i shvate da su kao mis pred medvedom. Saka jada, bedni nekulturi puni kompleksa, njima je potreban psihijatar a ne izbori.

Odgovori 17 6