ON BI OPET DA RATUJE! Haris Silajdžić pozvao NATO da pošalje vojsku na Drinu! ŽEDAN KRVI!

Autor:

Vesti

27.11.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar spoljnih poslova BiH Haris Silajdžić pozvao je, u razgovoru sa Kristijan Amanpur na Si-En-Enu, NATO da pošalje vojsku na Drinu i da "spreči Dodika, Beograd i Moskvu da podele BiH".

ON BI OPET DA RATUJE! Haris Silajdžić pozvao NATO da pošalje vojsku na Drinu! ŽEDAN KRVI!

Foto: Printskrin

Na pitanje da li veruje Milorad Dodiku kad kaže da neće rizikovati mir zbog nezavisnosti RS, Silajdžić je kazao da Dodik nije iskren.

- Ne verujem Dodiku. Da vam kažem, ovo nije samo u vezi Bosne i Hercegovine. Oni maltretiraju čitav region, ne samo Dodik, već i Beograd i Moskva koji ga štite. Zato nam je potrebna hitna pažnja onih koji mogu nešto ovde da učine - rekao je Silajdžić, prenose mediji u BiH.

Dodao je da su građani zabrinuti zbog mogućnosti rata i da je BiH potreban novi Ustav, odnosno reforma koja će omogućiti uspostavljanje demokratske države.

- Velika većina građana to traži, dajte nam demokratiju, zašto je ne možemo imati kao ostali građani u Evropi - rekao je Silajdžić, dodavši da "ratni zločinci trunu u zatvorima, ali da je njihov projekat još uvek živ".

Kazao je i da je "projekat Velike Srbije i dalje živ“.

- Agenda je ista, a to je Velika Srbija, i beogradski režim je pokretač svega ovoga i njihova ideologija je Velika Srbija koju žele da dobiju silom. To je problem celog regiona, a ne samo BiH. Demokratija je u opasnosti u celom regionu i ja ne verujem šta sad govore, jer pre par dana pretili su oružjem i sad kupuju vreme jer međunarodna zajednice deluje sporo. Treba nam akcija i treba da zaštitimo BiH i region od novog rata jer su oni spremni za to - rekao je Silajdžić.

Dodao je Dodik želi da podeli BiH i da "on zaista veruje da to može sprovesti“.

- Predlažem EUFOR-u ili NATO-u da u Brčko i uz reku Drinu pošalju vojsku jer odatle su dolazili tenkovi i vojska u prošlom ratu. Potrebna nam je sila koja će preventivno delovati, a ne lečiti - rekao je Silajdžić, prenosi portal Kliks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milan R

27.11.2021 07:34

Po faci mu se vidi da je islamski krvolok...

Bane zvezdara

27.11.2021 08:38

Idiot matori... Manijak...

Jovan

27.11.2021 08:53

Mozda novog unuka srpskog junaka

boky

02.12.2021 21:32

balija se bas razgioropadio. ali ko ga vise zarezuje, niko ni vlastita zena, cak ni natoi jadnice slinavi.