DEVET DANA TEŠKE BORBE ZA ŽIVOT MILUTINA MRKONJIĆA! Evo u kakvom je danas stanju poznati socijalista!

Autor:

Vesti

26.11.2021

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje Milutina Mrkonjića je i dalje nepromenjeno i izuzetno teško i kritično, a on je već deveti dan na ECMO aparatu, štoje poslednji pokupaj lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" da mu spasu život.

DEVET DANA TEŠKE BORBE ZA ŽIVOT MILUTINA MRKONJIĆA! Evo u kakvom je danas stanju poznati socijalista!

Foto: ST/N.MANDIĆ

Deveti je dan danas od kada je Milutin Mrkonjić kritično i priključen na ECMO aparat koji omogućava da mu srce i pluća budu "na odmoru" i koji ga zapravo održava u životu.

Čuveni socijalista ima 79 godina.

Političar Milutin Mrkonjić Mrka, kako saznaju mediji, u bolničkoj postelji zakleo je njegovu voljenu pevačicu Anu Bekutu, nakon čega je ona ostala zatečena. Naime, Ana i Mrka proveli su skoro deseniju zajedničkog života, ljubav nisu krili u od javnosti, a onda su loše vesti zavladale u njihovim životima. Bekuta se suočila sa opakom bolešću koja se Mrki pojavila, pa je non-stop na aparatima, koji ga održavaju u životu. 

Tokom jedne posete, u bolničkoj postelji Mrka je pozvao Anu da priđe, pa ju je zakleo da u slučaju njegove smrt, ona nikako ne prestane sa njenom karijerom i pesmama, što je pevačicu rastužilo, jer je pomislila da će njen voljeni odustati od borbe za život. 

Republika

Foto: e-stock agency

 

 

- Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovek da svuda unosi samo radost i smeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima - rekao je izvor za Svet blizak pevačici. Uz Anu su sve kolege, a Snežana Đurišić strahuje da njena koleginica ne doživi istu sudbinu kao i ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Eto why by GT

26.11.2021 15:57

Bre ovo izvestaji ko za Ljubicicu belu.

Miki

26.11.2021 16:48

Komunjara sad nema vezu izgleda!

Odgovori 4 16