PONOŠ NAPUŠTA JEREMIĆA: Raspad Narodne stranke, ĐILAS UMEŠAO SVOJE PRSTE!

Autor: Republika

Vesti

25.11.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Ponoš napustiće Vuka Jeremića i Narodnu stranku, saznaje Republika, čime se osipanje u ove partije nastavlja.

PONOŠ NAPUŠTA JEREMIĆA: Raspad Narodne stranke, ĐILAS UMEŠAO SVOJE PRSTE!

Foto: St/V. Lukić

Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš

Ova vest utoliko je šokantnija ukoliko se zna da se upravo Ponoš spominjao kao potencijalni predsednički kanditat na izborima zakazanim za 3. april naredne godine.

Prema našim informacijama, značajnu ulogu u odluci Ponoša, koji je nekada bio načelnik Generalštaba, odigrao je vođa opozicije, tajkun Dragan Đilas.

- Scenario sa Nikolom Jovanovićem se ponavlja - poručio je naš sagovornik upućen u međuopozicione borbe za prevlast, aludirajući na činjenicu da je nekadašnji najbliži saradnik Vuka Jeremića Nikola Jovanović napustio tu partiju i prešao u Stranku slobode i pravde kod Dragana Đilasa.

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, Narodnu stranku nedavno je napustio i ugledni beogradski advokat Borivoje Borović.

Iz partije Vuka Jeremića istupio je i ekonomista Vladimir Kovačević koji je bio na mestu predsednika Odbora za privredu i preduzetništvo.

Imajući sve navedeno u vidu, jasno je da bi vrlo uskoro moglo da se desi da Narodna stranka ima samo lidera, ali ne i članstvo i funkcionere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera

25.11.2021 15:22

Jeremić, Đilas ,Tadić su politički starci. Obmana sa njima u štampi i TV.