GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ: Mogao bih da dam doprinos u još jednom mandatu

Autor: Republika

Vesti

25.11.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da mu je velika čast, ali i izazov to što je gradonačelnik Beograda i da veruje da bi mogao da da doprinos u još jednom mandatu, najviše u segmentima unapređenja kvaliteta životne sredine i brige o deci, preneo je Beoinfo.

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ: Mogao bih da dam doprinos u još jednom mandatu

Foto: BEOINFO

- Moja vizija je zdrav Beograd i najbolji mogući uslovi za rast i razvoj dece. U čitavom regionu veliki gradovi imaju iste probleme, na prvom mestu je zagađenost. Zato sada imamo jasan plan kako da se taj problem rešava: metro, obilaznica kojom će se izmestiti tranzitni saobraćaj, gašenje individualnih ložišta, unapređenje gradskog saobraćaja, prečišćavanje otpadnih voda - rekao je Radojičić za TV BN.

Govoreći o saradnji sa gradovima u regionu, Radojičić je kao projekat od velikog značaja za povezivanje gradova i zemalja u okruženju naveo novu dečju kliniku u Tiršovoj, koja će biti regionalni centar za lečenje dece.

On je izrazio uverenje da će čitav projekat biti završen 2024. godine, precizirajući da će objekat imati 60.000 kvadrata i da će u njega biti uloženo oko 100 miliona evra.

Ovom klinikom smanjićemo potrebu da se deca leče u inostranstvu, a istovremeno će lekari i medicinsko osoblje imati odlične uslove za rad, kazao je Radojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

25.11.2021 13:03

Vratite se svom lekarskom pozivu a politiku neka vode oni koji su za to učili.

Era

26.11.2021 09:50

Ko je za ovog cuo da je gradonacelnik