ĐILAS GURA BAŠ JAKO - U PROPAST: Ženska osoba u ključnoj ulozi - NAROD JE ZNA PO DVA VELIKA SKANDALA!

Autor: Republika

Vesti

25.11.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa tajkunske opozicije u Srbiji Dragan Đilas po svemu sudeći ulazi u izbornu trku sledeći parolu "važno je učestvovati, a ne pobediti"! Jer, kako drugačije objasnito to što je svoju uposlenicu, najpoznatiju srpsku preletačicu i osvedočenog srbomrsca koja je potpisala sramnu Rezoluciju kojom se Srbi proglašavaju genocidnim narodom Mariniku Tepić isturio da bude na čelu liste koja će učestovati na izborima zakazanim za 3. april 2022. godine.

ĐILAS GURA BAŠ JAKO - U PROPAST: Ženska osoba u ključnoj ulozi - NAROD JE ZNA PO DVA VELIKA SKANDALA!

Foto: ST/N. PANČIĆ/V. LUKIĆ/Tanjug

Dragan Đilas i Vuk Jeremić našli kandidata za izbore

Nakon što je tajkunska opozicija, zapravo ostaci nekadašnje Demokratske stranke plus Pokret slobodnih građana minus Boris Tadić i zvanično obelodanila da će učestovati na aprilskim izborima, pitanje nosioca liste bilo je jedno od gorućih koje se postavljalo u jednom delu javnosti.

Izbor je pao na Mariniku Tepić, čija je politička biografija orginalno svedočanstvo međustranačkog preletanja kombinovanog sa bizarnim autošovinističkim stavovima i otvorenom mržnjom prema Srbiji i Srbima.

- Snažno verujem da možemo da pobedimo i na izborima za Beograd i na predsedničkim, s dobrim izazivačem Vučiću i osobom koja nas može dovesti do drugog kruga, ali i da na parlamentarnim izborima sa ‘superlistom’ stranaka i nestranačkim istaknutih ličnosti možemo da osvojimo toliko mandata da onemogućimo Vučića i Srpsku naprednu stranku (SNS) da imaju svojih sigurnih 126 poslanika - rekla je Tepićeva nakon što je postalo jasno da će baš ona predvoditi opozicionu listu.

Ko je zapravo Marinika Tepić?

Nakon mapo poznate karije u novinarstvu, Tepićeva je zakoračila u političke vode i uspela ono što malo kome polazi za rukom - da promeni toliko stranaka da je u javnosti prepoznata kao "kraljica preletača".

Kao poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine ušla je u srpski parlament 2014. godine, na listi LDP-SDS-LSV, poznatijoj pod izbornim sloganom "Čeda-Boris-Čanak".

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

 

Tri godine kasnije, napustila je Nenada Čanka i njegov LSV, i podržala Sašu Jankovića na predsedničkim izborima održanim te godine. Pri tom, nije joj palo na pamet da vrati poslanički mandat.

Kada Janković nije uspeo da se domogne drugog kruga izbora, Tepićeva je uhlebljenje našla u Novoj stranci koju je tada vodio Zoran Živković.

Posle beogradskih izbora Tepićeva se odrekla i Živkovića i kao samostalna poslanica pristupa Savezu za Srbiju. 

2019. godine, Tepićeva čini još jedan prebeg, ovoga puta u jato Dragana Đilasa i automatski dobija funkciju potpredsednice.

Uz to, Tepićevu nisu mimoilazile ni državne i opštinske funkcije, pa je osim što je bila poslanica, u septembru 2009. godine imenovana je za zamenicu direktora Kancelarije Nacionalnog  saveta za decentralizaciju Republike Srbije.

Na funkciju Pokrajinske sekretarke za sport i omladinu izabrana je u julu 2012. godine. 

Bruka koja živi doveka

Iako je tokom višegodišnjeg staža u politici Tepićeva imala brojne gafone, skandal koji je napravila sa potpisom na Rezoluciju koji Srbe označava kao genocidan narod, ostaće trajan beleg na karijeri Tepićeve.

Kao što je Republika već pisala, Tepićeva je na jednoj od sednica u Skupštini Srbije Podsetimo, srpske generale koji su krvarili u ratovima devedesetih godina prošlog veka nazvala "sramotom Srbije" apostrofirajući posebno generala Vladimira Lazarevića, koji se časno i pošteno borio za svoj narod. 

Foto: twitter.com/Duka Dizel

 

 

Od mečke do bembare

Iako se u javnosti predstavlja i samoreklamira kao neko ko se bori za prava obesrpavljenih i siromašnih, Tepićevoj ne smeta da u toku samo 6 meseci zameni čak dva automobila.

O tome je u više navrata govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Poslednji put u sredu, na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio rezultate rada i najavio planove za budućnost.

Između ostalog, Vučić se osvrnuo i na protest protiv izgradnje metroa u Beogradu i tom prilikom pomenuo je i jednu političarku, ne govoreći koju, ali je iz opisa bilo i više nego jasno da je reč o Tepićevoj.

Velika nada i velika zvezda opozicije u Srbiji. Šta ona promeni automobila za šest meseci. Što bi rekao naš narod - od mečke do bembare - istakao je predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slobodan Basic

25.11.2021 12:06

Samo ću kratko reći ovo dođu li zuti Srbije neće biti .Dođe li Tadić isto .Dačić isti .A ko Šešelj uđe u vlast Dačić i on će se odreći kosova.Neide on N N1TV kanal džabe čim ga Marić zzovd znači na istoj su talasnoj dužini .Samo novi ljudi gde je ta partija Svetlost da podnese zahtev za izbore da vidimo Dragaša .A ne samo priča biće gladi zla .Pa gospodine Dragaš preduzmu ekonomsku odgovornost izađi na izbore .Od price nema ništa .ko od lupanja u bubnjeve dok narod neuzme motku i istera gamad u najbolji zatvor u Srbiji da više nevide belog dana slobode.

Njanja

25.11.2021 12:14

Neko takav nije apsolutno dostojan da vodi drzavu , bitni su joj automobili a ne građani.

Vlada

25.11.2021 13:07

Predlog rezolucije o Srebrenici potpisali izdajnici Srbije.

Odgovori 12 2