DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO PITALA?! Neviđen blam Žakline Tatalović, USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR VUČIĆA!

Autor: Republika

Vesti

24.11.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka N1 televizije Žaklina Tatalović, koju srpska opozicija kuje u zvezde, uspela je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da postavi jedno od najnelogičnijih pitanja ikada postavljenih.

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO PITALA?! Neviđen blam Žakline Tatalović, USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR VUČIĆA!

Foto: ST/D. Kadić, ST/N. Pančić

Naime, nakon što je Vučić podneo izveštaj o do sada urađenom kao i o planovima za budućnost na konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije, Žaklina Tatalović postavila je pitanje koje se ticalo populacione politike.

- Roditelj ste, šta mislite o tome, koji roditelj ženskog deteta, ako je pošalju na studije, želi da to dete zatrudni? - doslovce je u pitala novinarka N1 koja se samoreklamira kao medijska elita, što je predsednika gotovo ostvalo bez reči.

- Molim vas, šta je značilo ovo poslednje pitanje? Koji roditelj bi želeo da mu dete zatrudni za studijama? Mi želimo da olakšamo, to je njihova dobra volja. Znate, postoje punoletni ljudi, to je kada napune 18 godina. Ako žele da imaju dete, to je njihov izbor, njihova dobra volja - rekao je šef države i u istom odgovoru dodatno pojasnio:

- Ne mislimo nikoga da teramo, mi želimo da im olakšamo ako naprave takav izbor, da studiraju lakše. Ne pada nam na pamet da nekoga teramo, samo želimo da podstaknemo one koji to žele, da stvorimo uslove, da ne moraju karijeru da zapostave zbog toga. Da računaju da imaju podršku države. Ja mislim da su deca najveća vrednost za koju se borimo. Nisam sasvim shvatio to vaše pitanje - podvukao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
sara

24.11.2021 11:15

Kakva odrvratna zena!

Odgovori 115 73
Penzioner

25.11.2021 11:59

@sara - Nekada se vesti čitale i slušale da da ih govori Maršal Tito. Danas novinarima niko ništa ne veruje.

Odgovori 48 3
Dea

24.11.2021 11:52

Šta Vas čudi od Žakline.

Odgovori 110 80
sas

24.11.2021 12:11

takve nakaze mogu da rade samo na N1 Televiziji. I što nosi rolku?

Odgovori 105 77