ŠTO BI REKAO NAROD - OD MEČKE DO BEMBARE! Vučić bez pardona odgovorio na pitanje o protestima: A ONDA JE POMENUO VEDETU OPOZICIJE!

Autor: Republika

Vesti

24.11.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da režim do sada ni na koji način nije negativno reagovao na proteste koji se na gotovo svakodnevnom nivou održavaju u Srbiji.

ŠTO BI REKAO NAROD - OD MEČKE DO BEMBARE! Vučić bez pardona odgovorio na pitanje o protestima:  A ONDA JE POMENUO VEDETU OPOZICIJE!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

- Svakog dana imamo proteste. U eri socijalnih mreža, to je donekle i normalno. Neka cveta hiljade cvetova, neka protestvuju po ceo dan - rekao je šef države.

- Ovi zgubidani dolaze tamo u Makiš, maltretiraju na sat vremena ljude. I to malo glasova što su imali su izgubili - rekao je predsednik Vučić.

Vučić je nakon toga prokomentarisao i činjenicu da je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u poslednjih šest meseci promenila nekoliko automobila, o čemu su mediji već pisali.

- Velika nada i velika zvezda opozicije u Srbiji. Šta ona promeni automobila za šest meseci. Što bi rekao naš narod - od mečke do bembare - istakao je predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Simic Dusica

24.11.2021 16:04

Kako li će da opravdaju toliko uloženog novca u njih posle izbornog fijaska...

Jano

25.11.2021 09:35

Pogledajte ispred državnih firmi kakvi su skupi automobili a takođe pogledajte i kod privatnika . Najlakše je pogledati na automobile parkirane ispred osnovnih škola .