ĐILASOVSKI "DANAS" PORUČUJE VUČIĆU: Zapad će te kazniti jer vojno i ekonomski JAČAŠ SRBIJU!

Autor:

Vesti

23.11.2021

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoprozvani lider opozicije Dragan Đilas poručio je preko svog lista "Danas" predsedniku Vučiću, da će ga zapad kazniti jer vojno i ekekonski jača Srbiju.

ĐILASOVSKI "DANAS" PORUČUJE VUČIĆU: Zapad će te kazniti jer vojno i ekonomski JAČAŠ SRBIJU!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Naime, tajkunski list preko Ivane Stradner, koja je inače poznata po antiruskim stavivima, poručuju predsedniku Aleksandru Vučiću da će biti kažnjen zbog vojno i ekonomskog jačanja Srbije.

Dragan Đilas je nedavno pokušao da okupi istaknutije Srbomrzce na turneji u Vašingtonu, ne bi li tako pokušao da se vrati na vlast kako bi nastavio sa pljačkanjem građana.

Republika

Foto: Printscreen

 

Njegova poslušnica, Marinka Tepić se brže-bolje pohvalila da će im njihovi američki "prijatelji" pomoći da Srbiji i njenim građanima uvedu sankcije. 

Đilasova "opozicija" je očigledno svesna da nije po volji građana koji su svesni svih njihovih prevara i malverzacija, te pokušavaju da iskoriste sve svoje Zapadne prijatelje kojima smeta jaka i uspešna Srbija ne bi li po svaku cenu srušili Vučića i vratili se na vlast i od zemlje napravili novog "Velikog brata".  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zeljko

23.11.2021 21:50

Ne nego ćeda topi tenkove i naoružanja u Železari zajedno sa Amerima i Đilasovim prijateljima i saradnicima Šutanovcem, Tadićem i Dinkićem? Raspala nam se bila vojska do 2013. godine.

Odgovori 17 2
kiki

23.11.2021 22:11

Djilase, znas li ti beno jedna da zapad samo silom udara a da Bog silu ne voli. Okrece se tocak vremena, sve brze i brze zapad tone a potonuce, staces tad beno benasta? Zar mislis da srpski narod jede lude pecurke, da je sklerozan ili mozda planiras svakom glasacu milionce da das da kupis glasove. Nisi ti jos dovoljno pokvaren ali kad se ubudzavis, proklinjaces majku koja te rodi tako benastog.

Odgovori 12 1
ZAvram

23.11.2021 22:37

Не могу никако бити јаче казне Запада према Вучићу од љубави народа, за сво добро, које је учинио и чини за свој српски род и Србију!

Odgovori 15 0
zaklina

24.11.2021 08:18

Vučic radi za Srbiju, a sta si ti Điki radio dok si bio na vlasti!