ALEKSANDAR VUČIĆ DA OSTANE NA ČELU SNS: Oglasili se opštinski odbori na Kosovu i Metohiji

Autor:

Vesti

23.11.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi opštinski odbori Srpske napredne stranke na Kosovu i Metohiji u toku jučerašnjeg dana jednoglasno su doneli odluku da se na predstojećoj Skupštini Srpske napredne stranke za predsednika stranke predloži Aleksandar Vučić.

ALEKSANDAR VUČIĆ DA OSTANE NA ČELU SNS: Oglasili se opštinski odbori na Kosovu i Metohiji

Foto: Printscreen/b92

Aleksandar Vučić

Politika koju je postavio, a zatim i ostvario predsednik Vučić je politika napretka, jačanja i razvoja čitave naše zemlje čime se jača i naš narod na Kosovu i Metohiji. 

Bez snažnog vođstva Aleksandra Vučića nema opstanka Srba na Kosovu i Metohiji i zato je naša odluka odraz volje čitavog srpskog naroda sa Kosova i Metohije da na čelu naše stranke i u narednom periodu bude najbolji među nama - Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

23.11.2021 18:33

Politika Aleksandra Vučića je dobra po sve građane Srbije, bilo da oni žive u Vojvodini, Šumadiji ili pak Kosovu i Metohiji. Vučić obezbeđuje napredak, stabilnost i sigurnost u ovim kriznim vremenima, a to je zapravo ono što nam i treba.

Zeljko

23.11.2021 21:10

SNS naravno ima kvalitetne ljude ali ne vidim nikog drugog u ovom trenutku ko bi mogao da zameni Vučića.