OTKRIVENA MRAČNA TAJNA TAJKUNSKE OPOZICIJE! Insajder posle više od godinu dana rešio da progovori: SAVEZ ZA SRBIJU SE RASPAO ZBOG KOSOVA

Autor: Republika

Vesti

21.11.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od nekadašnjih lidera upokojenog Saveza za Srbiju Boško Obradović posle više od godinu dana od kako je taj savez i zvanično prestao da postoji otrikio je da je okidač razlaza bilo - Kosovo!

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA TAJKUNSKE OPOZICIJE! Insajder posle više od godinu dana rešio da progovori: SAVEZ ZA SRBIJU SE RASPAO ZBOG KOSOVA

Foto: e-stock/Ivan Dobričić

Gostujući na TV Prva, Obradović je komentarišući stanje u srpskoj opoziciji, istakao da je do pucanja SZS došlo nakon što su tajkun Dragan Đilas i njegovi saborci hteli da izbace klauzulu o nepriznavanju Kosova i Metohije, što je bila i ključna tačka sporenja kada je SZS formiran.

Sa druge strane, kada je reč o predstojećim izborima, zakazanim za april 2022. godine, Obradović nema dilemu da Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića ne mogu da pobede snage bivšeg režima.

Oni Vučića ne mogu da pobede! Ne mogu da ga pobede oni koji bi da priznaju Kosovo ili izmišljeni genocid u Srebrenici! - podvukao je Obradović.

Pogledajte video.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zeljko

21.11.2021 15:05

Ja sam očekivao da se taj Savez za Srbiju raspadne odmah nakon prošlih izbora ali oni su se raspali i pre.

lela

21.11.2021 18:32

kako su radili i kako se sada predstavljaju tako će im gradjani na izborima vratiti.