ČANAK ŠOKIRAO TRANSPARENTOM: Mladić je zločinac osuđen za genocid - smeta mu što nema ravnu fasadu pa ne može jasno da se vidi (FOTO)

Autor:

Vesti

18.11.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak objavio je fotografiju transparenta na kom piše da je Ratko Mladić ratni zločinac osuđen za genocid.

ČANAK ŠOKIRAO TRANSPARENTOM: Mladić je zločinac osuđen za genocid - smeta mu što nema ravnu fasadu pa ne može jasno da se vidi (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, J. Pap

- Malo je problem kada nemaš ravnu fasadu, ali ... valjda može da se pročita. Da ne bude zablude. Jer: Politika i opozicionarstvo u Srbiji se ne mere time "ko je za ili protiv Vučića" nego "da li su Mladić i Karadžić heroji ili zločinci". I jedino tako - napisao je Čanak na Tviteru uz fotografiju transparenta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
PRC

18.11.2021 09:33

Čvarak ostao čvarak. Treba taj da zauzme mesto na Terazijama koje je obećavao milošku.

Zaro

18.11.2021 11:52

Sta ce biti kada se pokaze,dokaze da odluka suda nije validna,tj.obori se presuda za Genocid. Krenulo je ove godine,nadam.se da.nece stati jer mi kao narod imamo pravo da se branimo svi sredstvima koja su nam dostupna. Zivela Srbija

Penzionerj

18.11.2021 13:32

Ti si najveći zločinac i djubre neopevano. Sotono, uskoro ćeš ispaštati. Takve su nekada spaljivali. Bog sve vidi.

Vukašin

18.11.2021 17:25

Ima li u ovoj državi zakona,patriota,psihijatara da već jednom stanu za vrat ovom ludaku,mrzitelju svega srpskog,bolesniku opasnom po okolinu?! Nadam se da ćeš uskoro završiti bilo milom,silom ili božjom voljom,jer takvi ne čine nikom dobro.