NIKAD ISTINITIJA VEST ĐILASOVIH MEDIJA! Hteli da se rugaju fudbalerima, pa priznali: KAKVA DRŽAVA, TAKAV I FUDBAL! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

15.11.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Direktno, koji piše onako kako Dragan Đilas kaže, pokušao je da bude duhovit, a na kraju je napisao veliku istinu!

Republika

Foto: Instagram/FSS

Predsednik Vučić ispratio fudbalere u Lisabon

Portal koji bezpogovorno izvršava naređenja lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, i ovoga puta je to uradio i ispalio se, ali istovremeno je i napisao jednu VELIKU ISTINU.

Ovo trovačko glasilo Dragana Đilasa napalo je predsednika Srbije koji je fudbalerima obećao nagradu od milion evra ukoliko pobede Portugal i plasiraju se na Mundijal u Kataru naredne godine.

Stoga je Đilasov megafon napisao "Kakva država, takav i fudbal", ne sluteći koliku je istinu objavio. Srbija je pobedila Portugal, plasirala se na Svetsko prvenstvo i pokazala da je fudbal moćan i pobednički, taman koliko i država.

A Đilasu i njegovoj sviti ostaje da kukaju i plaču.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

15.11.2021 11:29

Kakva država takav i fudbal. Uspešna država - uspešan fudbal.