ĐILASE JUDO! Optužio Srbe da su genocidaši: Moramo da sklonimo Vučića da bi Srbija prestala da slavi zločince (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

13.11.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući na svojoj televiziji, Dragan Đilas izneo je šokantne tvrdnje da su Srbi počinili genocid i da predsednika Srbije Aleksandra Vučića mora skloniti

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Đilas optužio Srbe da su genocidaši

- Mi moramo da napravimo atmosferu u društvu takvu da oni mogu da sagledaju šta se sve desilo, šta je sve rat doneo, kolike zločine na svim stranama, koliko izgubljenih glava i da ne treba veličati nikoga ko je na na taj način u te stvari bio umešan. Ali, dok ne promenimo vlast, mi ćemo imati murale i grafite o Srebrenici, i neke strašne stvari koje ne treba da se dešavaju - poručio je Đilas na svojoj televiziji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ive

13.11.2021 20:04

Nikad ti neces doci na vlast....

Odgovori 11 0
Jasmina Matović

14.11.2021 01:41

@Ive - Đilase smeni sebe sa svije televizije kada te molim nemoj se više pojavljivati i vređati inteligenciju našeg naroda, bionsi na vlasti imao si mogićnost da pokažeš da uradiš nešto za naš narod i našu državu i da pričaš i o genocidima ništa nisi radio samo si krao naš narod po svaiom pitanju, sve fabrike i firme ste zatvorili sva omladina je tada otisla u inostanstvo da radi trbuhom za hlebom sram da te bude kako imas obraza da se pojaviš u medijima više

PRC

13.11.2021 20:37

Žuti sljam

Кликер

13.11.2021 20:43

Класина слина, и де Класична другосрбијанска слина, што се каже ивер не пада далеко од кладе, ни деда му није био много бољи!