ĐILASOV IDEOLOG OTIŠAO TETKI DA ODNESE LEK, A POTRČKO LUTOVAC ZAPEVAO LABUDOVU PESMU: Hejteri ćute zao zaliveni jer je Srbija dobila poziv od Bajdena

Autor:

Vesti

12.11.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobila poziv da učestvuje na Samitu o demokratiji koji organizuje predsednik SAD Džozef Bajden u Vašingtonu, ali to nije sprečilo Đilasove medije, analitičare, ideologe i ostale šarlatane da epohalno najavljuju da se upravo to neće desiti.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Dragan Đilas i Zoran Lutovac

 

Prethodnih dana je takođe vođena brutalna medijska kampanja u kojoj je režim u Beogradu optužen da urušava demokratske procedure i institucije.

Likovali su Đilasovi mediji i urednici zbog toga što Srbija nije na spisku zvanica za samit u SAD, a posle ove vesti verovatno će morati da uzmu lekove za smirenje.

Đilasov ideolog Slobodan Stupar epohalno je najavljivao da je jako bitno što Srbija nije pozvana na Bajdenov samit i da ćemo tek osetiti posledice.

Međutim, sad ćuti kao zaliven i ponaša se kao lik iz starog srpskog filma koji se pravdao da se našao na pogrešnom mestu jer je otišao tetki da odnese lek.

- Džo bajden polovinom decembra organizuje Virtuelni samit za demokratiju. Nisu pozvani Vučić, Orban, onaj Poljak i ostali antidemokratski lideri sveta. Da li je to bitno? Da vrlo, sačekajmo i videćemo - napisao je Stupar na Tviteru, a danas je mogao samo da se pokrije ušima.

Republika

Foto: twitter

 

Đilasov potrčko Zoran Lutovac zapevao je labudovu pesmu u horu kojim diriguje njegov šef Dragan.

- Samit o demokratiji bez Srbije. Logično, Srbija nije demokratska država. Kada bude samit o autokratiji, Vučić će biti jedan od predsedavajućih - nalupao se "genijalni" Lutovac kao da neizmerno mrzi Srbiju.

Republika

Foto: twitter

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aco

12.11.2021 22:47

Kako ih kongresmeni izradise.Uzeli im milione dolara da se Srbije ne pozove.Propade djilasov posao.

vlah

13.11.2021 16:20

Vlaska magija ce ove dovesti na vlast bar sad je u modi da se OMADJIJAJU