ĐILASU ĆE TREBATI BENSEDIN: Srbija dobila poziv na Samit o demokratiji u Vašingtonu!

Autor: Republika

Vesti

12.11.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobila poziv da učestvuje na Samitu o demokratiji koji organizuje predsednik SAD Džozef Bajden, saznaje "Blic" u Vašingtonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP, ST/P.Divac

Aleksandar Vučić, Džo Bajden i Dragan Đilas

Poziv se dogodio samo nekoliko dana nakon što su pojedine stranke opozicije u Srbiji kritikovale aktuelnu vlast upravo zbog toga što ovakav poziv iz SAD nije stigao na adresu Srbije, piše Blic.

Podsetimo, u opozicionim medijima koje kontroliše Đilas, prethodnih dana vođena je brutalna medijska kampanja u kojoj je režim u Beogradu optužen da urušava demokratske procedure i institucije.

Likovali su Đilasovi mediji i urednici zbog toga što Srbija nije na spisku zvanica za samit u SAD, a posle ove vesti verovatno će morati da uzmu lekove za smirenje.

Podsetimo, Dragan Đilas i njegov zamenik Borko Stefanović nedavno su boravili u Vašingtonu i tom prilikom, kako je Republika već pisala, napali su aktuelni režim u Beogradu.

O toj temi oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je prokomentarisao pisanja medija da je Đilas u SAD između ostalog razgovarao i o korupciji i kriminalu.

- Zamislite, Đilas pričao o borbi protiv kriminala. Verica Barać se u grobu okreće. Bilo bi mi interesantno da čujem šta je on pričao o korupciji i kriminalu. Sve što je protiv Srbije, jasno mi je da će oni to da podrže. U Srbiji vlast biraju građani i oni će voditi računa kada budu glasali, ja sam u to uveren - rekao je nedavno predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

12.11.2021 16:37

Dosta više o tom Đilasu. Pa on ne ume da sastavi dve rečenice i neka se pogleda u ogledalo - na šta liči. 🐸😎🤐🤮

kiki

12.11.2021 20:31

Neka neko obavesti Djilasa, Mariniku i ostalu svitu, da je noc vestica prosla.