ĐILAS LJUT NA BILČIKA JER NIJE OSUDIO VUČIĆA: bio bi srećan da ceo svet napadne Srbe da su genodni

Autor: Republika

Vesti

11.11.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nekoliko puta je istakao da policija nije štitila mural Ratku Mladiću već javni red i mir

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Đilas

Predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas bio bi najsrećniji kad bi ceo svet smatrao da su Srbi genocidni narod. U mediju koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom ovog lidera opozicije pojavio se tekst u kome se navodi da je poslanik Evropskog parlamenta i specijalni izvestilac tog tela za Srbiju, Vladimir Bilčik, odbio da osudi predsednika Srbije Aleksandar Vučića za koga ovaj Đilasov medij tvrdi da je branio mural Ratka Mladića.

Na osnovu tog teksta pod naslovom “Bilčik odbio da osudi Vučića zbog čuvanja murala Ratka Mladića” koji je objavljen na portalu Nova.rs može da se izvuče zaključak da je Dragan Đilas ljut na Vladimira Bilčika što nije osudio predsednika Vučića.

Foto: printscreen

 

Jasno je da Đilasu i njegovim sledbenicima smeta svako ko nije sa radošću ispratio i dočekao vest o uništavanju pomenutog murala.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nekoliko puta je istakao da policija nije štitila mural Ratku Mladiću već javni red i mir.

Kako je naveo da je policija štitila mural on ne bi bio uništen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Toma

11.11.2021 15:08

Bilčik je postupio krajnje profesionalno i hrabro, i što je najvažnije, po pravdi i istini.

Odgovori 15 1
Bobana

11.11.2021 17:38

Djilasu su uvek neki drugi bolji od srpskog naroda.

Mila

11.11.2021 20:56

Djilas je sramota za Srbiju. Izgubice na izborima nije ni svestan.

Lektor Pera

11.11.2021 21:11

Sta znaci GENODNI?