NI VI U TO NE VERUJETE! PREMIJERKA ODGOVORILA TELEVIZIJI N1: Pismo kongresmena je rezultat rada LOBISTIČKIH agencija!

Autor:

Vesti

08.11.2021

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija N1 danas je u NTB Beograd, na potpisivanju sporazuma između Instituta za vestačku inteligenciju i Grada Beograda nastavila da insistira na temi pisma američkih kongresmena.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ana Brnabić, premijerka Srbije

Potpisivanju je prisustvovala premijerka, koja je istakla da broj kongresmena koji je potpisao pismo nije imponzantan, te je možda potrebno promeniti lobističkih agenciju.

Predsednica Vlade istakla je da svako sa svojim novcem ima pravo da radi šta god poželi.

- Vi ste tako mogli da nađete 6 poslanika u sazivu Narodne Skupštine, platite i izlobirate da kažu da je na izborima pobedio Dragan Đilas, iako na njima nije ni učestvovao. Vi napišete pismo, oni ga potpišu, i onda biste me isto pitali šta ćete uraditi povodom tog pisma? Pa ne biste - poručila je premijerka.

Brnabić je istakla da je svakome jasno da je potpuno nerealno da se kongresmeni u SAD bave televizijom Pink ili Telekomom, već je očigledno da se tu kriju nečiji poslovni ciljevi.

- Ja zaista ne verujem u to da se kongresmeni u Americi bave Pinkom i Telekomom, i da očekuju da SAD sada otprizna izbore koje je već priznala. Ni vi u to ne verujete, osim ako niste naivni. A pošto znam da niste naivni, onda znam da ni vi u to ne verujete, već morate da mi postavite to pitanje, jer vam je to posao - zaključila je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading