METASTAZIRALO LUDILO MARKA VIDOJKOVIĆA: Kolumnista tabloida Danas van kontrole: UPOREDIO PREDSEDNIKA SA HITLEROM!

Autor: Republika

Vesti

08.11.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vedeta tajkunske opozicije pisac Marko Vidojković, poznat po brutalnim uvredama na račun političkih neistomišljenika, besramno je izvređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića poredeći ga sa Adolfom Hitlerom.

Republika

Foto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ/printscreen

 

Nakon što je nedavno u emisiji koju vodi sa Nenadom Kulačinom psovao Vučiću majku, Vidojković je dobio priliku da piše za niskotiražni tabloid Danas, a tu priliku Vidojković koristi za uličarsko sipanje dodatnih uvreda na račun predsednika države.

U kolumni sumanutog naslova "Pobrljavio posle treće doze", Vidojković je šefa države nazvao "Gospodin Aleksandar Vučić Adolf", poredići ga tako sa vođom nacističke Nemačke, odnosno Trećeg rajha.

- Gospodin Adolf ima dugačku istoriju gubljenja razuma pred kamerama, naročito kada je pod stresom, te se ne može sa sigurnošću tvrditi da je njegovo jučerašnje ponašanje posledica vakcinacije ili puka slučajnost. Dobra vest je da se gospodin Adolf ubrzo povratio, jer ga je neko čuo kako na odlasku, ulazeći u limuzinu, gunđa: "Je**ću vam svima mamicu, videćete vi ko sam ja" - između ostalog piše Vidojković u svojoj najnovijoj kolumni.

Ovo besramno poređenje, pri tom izneto u listu koji o sebi voli da misli kao o nezavisnom i profesionalno, svakako nije jedina uvreda koju je Vidojković uputio na Vučićev račun.

U moru užasavajućihj izjava Vidojkovića svakako će posebno ostati upamćena ona u kojoj se iznosi nada da “Amerika radi na rušenju Vučića”.

- Daj Bože da radi na odnošenju Vučića helikopterom u neku bazu. Ne bi bilo prvi put u istoriji. Znaš da ja prizivam taj helikopter - rekao je nedavno Vidojković.

Takođe, kao što je Republika već pisala, Vidojković je u programu uživo psovao Vučićevu majku Angelinu, da bi potom nevešto pokušao da se opere od svojih nebuloznih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nislija

08.11.2021 10:28

Imam jedno pitanje.Na pocetku vladavine Vucica su mnogi nosili nanogicu.Zasto ovaj Gebels nenosi?

Odgovori 14 3
Bonaparta

08.11.2021 10:28

Čovek je teatralni egohisterik kome hitno treba stručna pomoć. Ukoliko je ovo SRBSKI pisac e bolje da ga nemamo ni jednog književnika. Uvreda za naše velike pisce Andrića, Bećkovića, Piśtala, Kapira mi da uvrštavamo ovakvu sirovinu, e pa što je mnogo mnogo je.

Odgovori 23 5
Ratko

08.11.2021 11:07

E odakle je izronio ovaj anonimus. Pegla CV na AV kai mnogi pre na SM.

Odgovori 17 3
Milan

08.11.2021 11:17

Daj boze da helikopter tebe budaletino odnese da se nikad ne vratis. Na blejao si se za citav zivot.

Odgovori 18 7