"NE PADA MI NA PAMET DA ZARAD VLASTI PLJUJEM SVOJE"! Predsednik Vučić o Đilasovom šlihtanju Americi i kosovskim lobistima!

Autor:

Vesti

07.11.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić je danas, nakon primanja buster doze vakcine protiv koronavirusa, prokomentarisao i to što se predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas udružio se sa najvećim albanskim lobistima za nezavisno Kosovo, i takođe novim zamenikom Eliota Engela Ričijem Toresom, koji o Srbiji govori kao o zemlji ratnih zločinaca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Vučić kaže da nikad neće zbog vlasti udariti na svoj narod

 

Borba za vlast je prirodno, racionalno i demokratsko pitanje, ali borba mora da bude skopčana i sa moralnim principima, da se ponašate tako da vaša vladavina bude u interesu građana. Ako to nije slučaj, nego je u interesu bogatih pojedinaca, teško ćete dobiti podršku građana - rekao je Aleksandar Vučić i nastavio:

- Što se tiče problema na KiM i pokušajem optuživanja Srba i njihovih predstavnika, to je oprobani recept, slušamo da su Srbi na severu Kosova i Metohije kriminalci. Gonili su Olivera Ivanovića, držali ga u pritvoru i zatvoru, pa je bio Veselinović, pa Radojičić, a sad su bukvalno svi Srbi na severu. To je politika u kojoj je sve dozvoljeno, a krivci su uvek Srbi. To što srpski političari žele da učestvuju u tome da bi se nekome dodvorili, ja sam siguran da to ljudi vide. Da blatim pripadnike svog naroda, zaista mi ne pada napamet. Nema tog novca i vlasti koje bi me naterali na to. Građani će odlučivati. Samo da vas podsetim kako je vođenja kampanja protiv Trampa na osnovu nekakvog ruskog mešanja, zašto bi kod nas bilo drugačije da dozvolimo da se neko drugi meša. Ja verujem u racio i razum naših građana, da će doneti najbolju odluku – istakao je predsednik.

Podsetimo, američki senator Riči Tores, glavni albanski lobista u Vašingtonu i naslednik Eliota Engela, zatražio je od predsednika SAD Džoa Bajdena da uvede sankcije Srbiji!

Vest o tome su objavili mediji u vlasništvu Dragana Đilasa, a informaciju da predsednik SSP sarađuje sa albanskim lobistima potvrdila je i Marinika Tepić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nina

07.11.2021 12:37

Djilas uvideo da ga narod ne slusa, jer uzaludno siri lazi, pa onda brze bolje pohrlio za Ameriku da mu daju podrsku a on opet pljuje po svima nama.

Zeljko

07.11.2021 14:24

Pa Đilas misli da će strane ambasade i strane sile da ga vrate na vlast? A mukica.

Mile Bambus

07.11.2021 21:15

Vrbuju strance, jer ih narod u Srbiji nece. Pa nije vam ovo 2000. rodjaci.

Marija

07.11.2021 21:42

Zamisli kakav mozak, tražiš i podržavaš sankcije nad sopstvenim narodom. Njega baš briga, i njegovu decu, oni su ohladili državu pa im sankcije ništa ne znače. Ja ne znam ko normalan u Srbiji će dati glas običnom izdajniku, pa makar ne glasao ni za koga ovaj čovek ne može dobiti glas građanina republike Srbije nakon ovog.