PONOSAN SAM ŠTO SAM BIO PREDSEDNIK REPUBLIKE! Vučić poslao moćnu poruku koja ODJEKUJE SRBIJOM!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem svog Instagram naloga i u poruci istakao da je ponosan što je kao predsednik vodio zemlju do sjajnih rezultata.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je naglasio da je ponosan na to kako Srbija danas izgleda i na sve ono što je urađeno prethodnih godina.

- Ponosan sam što sam bio predsednik Srbije! Ponosan što sam mogao da vodim zemlju u ne lako vreme. Uz sve probleme i sve ekonomske gubitke, izlazili smo ekonomski sve snažniji i snažniji. Naša zemlja napreduje velikom brzinom i brže od svih ostalih evropskih zemalja - rekao je predsednik Srbije i dodao:

- Uspeli smo da podignemo zemlju, ponosan sam na puteve, ponosan na pruge... Danas svi znaju da ćemo graditi mnogo više. Izgradili smo bolnice, kliničke centre, domove zdravlja i srećan sam što smo mnogo fantastičnih projekata uradili. Verujem da je odlična budućnost pred Srbijom. Nekad je dovoljno da vi imate svoj mir, a narod neka presudi na izborima - istakao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mira

03.11.2021 15:56

Za našu državu je ovo veliki korak ka napretku. Putevi nas spajaju sa našim susedima i EU zemljama. I pomažu ekonomiji naše države.

Mucenik

03.11.2021 17:31

Predsednik bio je ponosan sto je bio predsednik Srbije, a izgleda nije ponosan sto je sada predsednik. Zasto se ne pita da li su gradjani ponosni sto imaju takvog predsednika.