USKRAĆENA SU IM PRAVA! Šešelj zagrmeo u emisiji kod Marića: POMENUO ŠTRAJK GLAĐU I ROBIJAŠE!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj uključio se u jutarnji program TV Hepi i prokomentarisao odluku Milorada Ulemeka Legije da stupi u štrajk glađu.

Republika

Foto: printscreen

Vojislav Šešelj

Kako je objasnio šef radikala, Legijin štrajk glađu obuhvata i to da neće koristiti prava na napuštanje ćelije, posete, telefonski poziv, razgovor sa advokatom, šetnju.

Legija neće komunicirati sa zaposlenima u zatvoru - rekao je Šešelj objašnjavajući da su Legiji, kao i Zvezdanu Jovanoviću uskraćena prava, iako oni nemaju disciplinske prekršaje. 

- Legija je u strogoj ćelijskoj izolaciji, a nema nijedan disciplinski prekršaj na osnovu koga se ta mera može izreći - konstatuje Šešelj.

Lider radikala kaže da "ni u komunističko vreme nije bilo ovakvog maltretiranja zatvorenika".

- Sudsko veće nema pravo da donosi odluku o produženju izolacije, već mora da ga prosledi izvršnoj vlasti. Niko nema pravo da Legiju dodatno kažnjava, imajući u vidu da mu je kazna izrečena i ima prava kao i svi drugi zatvorenici - kazao je Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading